agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni289Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-05-2020, 16:32   #1
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,027
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi meeteine Mesajı Göster
Sayın Meyvelitepe, bokashi yapımında kullanılacak olan sıvıyı(kepek ile kurutmadan sıvı olarak kullanmak istiyorum) aynı oranda mı (1:50) sulandırmamız gerekiyor. Daha yoğun sıvı kullanmamızın (örneğin sulandırmadan ya da birebir sulandırarak gibi) yararı var mı?
Bir de, bu sıvıyı (sulandırılmış sıvıyı) kullanmanın süresi var mı? Dolapta ne kadar bekletebiliriz?
Aktifleştirilmiş bakteri sıvısını mutfak atıklarına sulandırmadan da fısfıslayarak kullanabilirsiniz. Bakteri yoğunluğu daha fazla olacağı için daha iyi. Ancak bu sıvıyı çok uzun bir müddet saklayamazsınız. Takriben 1 ay kadar saklanabilir. Kokusu değişirse kullanmayın.

dryad beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025