![]() |
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
Yaptığın şeyi ya kasıtlı yapıyorsun, **** kendinizde değilsiniz.
Alıntı:
Şimdi sizi fazla yormadan bunları açıklayayayım. Sn. Zeytinlibahçe size Sn. mehmetdemirel derken sizin seçtiğiniz ve yazdığınız şekli ile rumuzunuzla sesleniyor. Nüfus cüzdanınızda yazan Mehmet Demirel ile değil. Tıpkı Sn malina'nın adının gerçekte malina olmaması gibi. İkisi arasındaki farkı biliyorsanız haksızlık yaptığınızı anlamışsınızdır umarım. (!) işareti ise bir şeyin espri anlamı ile yazıldığını anlayamayacak insanlar için bu bir şakadır, gerçek değildir açıklaması yapar. örnek verirsek adam o kadar akıllı ki (!), söylenen hiçbir şeyi anlamıyor. (!) burada adamın aslında hiç akıllı olmadığını anlayamayacak durumdakilere anlatıyor. Benim ne tarlam var nede bahçem burada yazanları birşeyler öğrenmek için okuyorum. Ama böyle çocukça, buluttan nem kapar havasında yazdıklarınız sadece zamanımı boşa harcıyor. Sizi anlayamıyorum, almışşınız Sn Bekir Sıtkı Arı'yı yapın gübrenizi, kazanın paranızı. Neden diCO'ya takılıp kalıyorsunuz anlamıyorum. Açın sizde bir tanıtım sayfası, tanıtın kendinizi ürününüzü. Neye yarar, nasıl işler, yeni nevar bilgilenelim. Bilgimiz görgümüz artsın. mehmetdemirel ile Mehmet Demirel arasındaki farkı bilmek çok önemli olmayabilir ama buna takılıp kalırsanız hayat sizin için zor geçer. Düzenleyen Mustafa Abdal : 02-02-2012 saat 20:18 Neden: sanırım gereksiz bir yanıt |
|
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|