![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2008
|
Benim tahlil sonuçlarımda da ph yüksek çıktığı için geçen sonbahar 50 kg toz kükürtü 1 dekara uyguladım. Ayrıca 1 metrekareToprakta ph ı 1 derece düşürmek için; 6 KG yanmış ahır gübresi ekleyebilirsiniz. Daha çok madde var ama notlarıma bakmam gerekiyor. Düzenleyen yalıçapkını : 01-06-2010 saat 15:21 Neden: düzeltme |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2010
|
Alıntı:
bilgiler için teşekür ederim yani 1 dönüm alan için 6 ton ahır gübresi ihtiyaç var ben en iyisi koyun gübresini 2 den 4 romorka çıkarim ama buda yetmez sanırsam hakkaten sayın epsody'nin de dediği gibi ne bozukmuş topraklarımız ıslah için daha çok uğraşmamız gerekiyor bu arada dostlar dikkatimi çekti topraktaki yüksek tuz sorunken düşük olması **** tuzsuz olması bir sorun yaratmıyor mu? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Topraklarda organik maddeyi arttırma.
Alıntı:
Buradan bütün arkadaşlarıma seslenerek buldukları ahır gübrelerine hertürlü organik malzemeleri küçülterek ilave aderek mevcut organik malzemelerini arttımış olacaklardır. Bu işlemler sebze ekili alanlara malç uygular gibi serilelerek uygulamada sakınca yoktur Düzenleyen epsody : 03-06-2010 saat 01:10 Neden: başlıkta eksik harf |
|
|
|
|
![]() |
|
|