![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Uzun süredır bu sitede memnunıyetle gözlerımı yormakla meskulum bir çok sayfa var benım için temel konular öncelıklı dönemsel olan aktıf konuları okuyunca insan ister istemez 'yaa bu süper bir şey'pisikolojısıne kapılıyor sonraları bıraz bılgıler toparlanınca acabalar belırıyor ben uzun süre kompost yapmaya çalısırken annem 'onunla ugrasılırmı hayvan gübresi mi yok'deyıp gereksız bulmuştu bu uç nokta tabı ben böyle düşünmüyorum ancak mucize veya süper birsey de demıyorum ıyı bir yöntem ve cevreci bir dönüşüm diye düşünüyorum bizler çocuklugumuzda yalovada meşhur elmacılıktan gecınen bir aile idik yanında da şeftalı ve armut yetiştirirdık ara tatılde elma budamaktan ellerım yara olurdu şimdi kalmadı gelmek istedıgım yer şu: Tarım çok genış bir alan bugunun dogruları zamanla degısebılıyor tarımsal üretımde binlerce etkı var binlerce çözüm önerileri var bu engin denizde kaolın kaç damlayı oluşturuyor bizlerın sorguladıgı acaba mudahale ettıgımız bitkiler fazla degıl 5 yıl sonra müdahale edılemeyecek hale mi gelecekler ..? |
|
|
|
|
|