agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 1 Gönderen Veli15
  • 1 Gönderen flamencodiablo
  • 1 Gönderen Cymbelina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-03-2019, 09:11   #24
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-03-2019
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 27
Cevabın için teşekkür ederim @Cymbelina zorlu bir süreç oldu. şu an son parti de fırında.

aslına bakarsanız kasabınızla aranız iyiyse ve kemik isterken eklem yerlerini değil de içi boş olan ortadaki ince kısımlardan verirse(büyükbaş) yaklaşık 2 su kaynatıp, bıçak vasıtasıile içindeki iliği boşaltıp, 1 saat 200 derecede fırınlayıp daha sonra kırılgan hale gelen kemiği çekiç vasıtasıyla kolayca kırıp tekrar içinde yağ gibi kalıntılar varsa diye 5 dakika kaynatıp 200 derecede 1 saat fırınlamanız halinde rondodan çekilip un haline gelebilecek durumda oluyor.

beni yumruğumdan büyük olan kemik başı kısımları uğraştırdı. bazı şeyleri deneyerek öğrenmek zor oluyor

flamencodiablo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
bone meal, kemik tozu, kemik unu


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025