![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-07-2018
|
Uzun süredir okuduğum forumdaki ilk mesajım herkese merhaba, Bugün saksıdaki elmalarım için koçtaştan sıvı gübre aldım, NPK değerleri 4-6-8. 2 litre su yerine 1 lt ile karıştırdım acaba yakar mıyım diye araştırırken burada 20-20-20 uygulamalarını gördüm kafam karıştı. Acaba uygulama şeklinden dolayı mı böyle bir fark var yoksa çok da işe yaramayan birşey mi aldım Burayı okuduktan sonra sanki olduğu gibi döksem bile hiçbir şey olmazmış gibi hissettim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2012
|
Alıntı:
Bu sene artık geçmiş yeni ürününüz hayırlı uğurlu olsun ama gelicek yıl gübre alıcak olursanız 1 kg varsa hayvan gübresi+2 kg npk15-15-15 ya da 1kg solucan gübresi+3kg npk15-15-15 almanızı ve önce organik gübreyle sonrada npk gübresi ile bitkilerinizi beslemenizi tavsiye edebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-07-2018
|
Alıntı:
Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat şunu anlamadım NPK 15-15-15 direkt toprağa karıştırılıyor sulandırılmadan değil mi? Benim aldığım ürünün neredeyse 3-4 katı tuz demek bu. O nasıl yakmaz da 4-6-8 yakabilir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
|
|
|
![]() |
|
|