agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-03-2010, 04:59   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Bence de enzime maya katarak deneme yapılması iyi olur. Bu denemelerin sonucunda bitkiler için, en iyi sıvı gübreye yakın bir gübre elde edeceğimize ben inanıyorum. (içilebilir enzimle ilgili denemeleri Sarıcan başarıyla yapıyor zaten)

Melas, laktik asit, ekmek mayası, bira mayası, mikoriza mantarı (ormanda bulunabilir, adamlar 1 gr için acaip fiyat istiyorlar), pirinç suyu, buğday kepeği, kefir vb. bütün yararlı bakteri içeren katkılar enzime katılabilir. Ayrıca sadece deniz yosunlarından (tuzu iyice yıkanmış) oluşan bir enzim yapılabilir alın size yeşil algli sıvı gübre.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025