agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-01-2010, 12:21   #11
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Galeri: 32
Ozon konusuna bir kaç yerde daha rastladım ama tam emin olamadım. Fermentasyon sırasında çıkması pek mümkün görünmüyor.

Web sitesinin birinde şöyle bir tabir kullanmış ama kimyasal oluşumu nedir bilemiyorum. Motor soğutma suyuna enzim ilavesi ile bir ozon tabakası yaratılmasından bahsediyor.

"14. Nature A
Coolant Auto Engine made from green leaf, 10 fruits and 10 herbs to get the essential natural acid which creates O3 layer to cool oxidation. Add 10 cc (2 spoons) of Coolant into water tank of auto engine. "

Acaba enzimlerin temizlik aracı olarak kullanılmasında veya çevre arıtma işlemlerinde kullanılmasında mı bir ozon teşekkülü oluyor bilemiyorum. Gerçekten araştırılması gereken bir konu.

porselen beğendi.
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025