![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, hiç de garip değil...öyle olmuş. Tadına falan bakmadım ama bir kişiye şunun tadına bakarmısın dedim. Bir yudumdan sonra, bir bardak daha istedi. Kendimi çiçek bahçesinde görüyorum dedi...birer bardak isteyip duruyor. Düzenleyen Tura : 08-01-2013 saat 09:40 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
|
Alıntı:
Yukarıdaki yazıları okuyunca benim yaptığıma benzer işlemler gördüm . Acaba derken sizin yazıyı ve resimleri görünce , Çok benzer bir işlem ve renkler gördüm. Ve benim şarabı layt yapan yanlışımı anladım . Sizin yaptığınız daha güzel bir şarap olmuştur . Sizin yaptığınızda benim yaptığım yanlış yoktu. Afiyet olsun . |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnancım gereği bu enzimi içmem. Ben bunu bitkilerim için yaptım. Yaptığım çok enzim var. Balıklı, balıksız, söğütlü, muzlu...ama bunu sade üzüm ve melastan yaptım. Bir de onu bir köşede unutmuşum...İyice İnsan Enzimi olmuş. Tadına bakan kişi sık sık içmek için geldiğine göre de hayli etkili olmuş galiba. ![]() Elma sirkesi de güzel olur. Afiyetle tüketin. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
|
Alıntı:
en iyi olanı ve veriem etkisini söylermisiniz aralarında bir fark tespit edebildiniz mi.? |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Balık, muz, patates, ve yoncadan yaptığım karışımı, saksılarımda bulunan güllerim, ful, yasemin ve lisantuslarım için kullandım. Hepsinden de çok çiçek aldım. Eskiye göre beni oldukça memnun ettiler. Bir de söğüt kabuk, yaprak ve yeni sürgünlerinden yaptığım enzimi hoya çeliklerken kullandım. Daha önce hiç hoya çeliklememiştim. Aradaki farkı bilmiyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
|