![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Dün TKİ(Türkiye Kömür İşletmeleri) ni aradım ..konyada ki fabrikayı...artık bayilik sistemine geçtiklerini ve ürünleri bayilerden temin edebileceğimizi söylediler... Bir çok yerde bayilik var hatta sitede bayi ağı da görülüyor... İstanbul Avcılardaki bayi ile görüştüm...ürünleri kargo ile kapıya kadar teslim edebileceklerini söylediler... Yanlız tarım furaındaki fiyatların hemen hemen iki katı bir fiyat ile...zaten fuardaki yetkililer de bunun tanıtım fiyatı olduğunu söylemişlerdi... Elimde bidonla bu fuar dolaşılmaz diye almamıştım...döndüğümde kalmamıştı...pişamlık hakketten çok kötü... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Geliboluda fiatlar uygun
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
Düzenleyen acemi_caylak : 25-02-2011 saat 17:34 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Alıntı:
Her tarafta engeller var yani. Bizde her sey göstermelik. Tüketici dernekleri gibi! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-03-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Onu da üretiriz be ustam. UBYİ ne istedi de yapamadı? Ucuz kaolini, adeta bedavaya gelen _ enzim_sıvı gübreleri, gülleci bulamacı, kompostları, zaralılarla mücadele ev yapımı ilaçları, Biohar'ı, mikrobiyalleri; ee ..geriye biO mazot mu kalıyor. Bak Sn. Yarkın 20 lt. 42.85 olan TKİ ürünü Hümik asit ( Humas) piyasaya düştüğünde % 300 ile 165 tl. çıktı diyor. Daha önce Sn. Meyvelitepe'nin ' neemazal kullandım dedim fiatı 2 katına çıktı' demişti, yoksa bir bizi gözetliyor mu? Yoksa UBYİ ye bir bayilik mi gerekiyor? İşte hep söylerim ' ölçü olmayan yerde hiç bir şeyin erdemi yoktur' diye bundandır. Düzenleyen Halil Önen : 25-02-2011 saat 19:47 Neden: harf hatası |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Alıntı: