![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Sn Meymun Yukarda izah ettim. Potasyum Hidroksit ilave edince çözelti bazik oluyor (ph yükseliyor!) ama biz pH değeri nötr olan (7 civarında) bitkisel kökenli humik ve fulvik asit de ürettik. Piyasaya çıkmak üzere. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın doğasever bu üründen bende denemek isterim. Nasıl sahip olabilirim. 2 senedir B5A kullanıyorum istediğim sonucu alamadım. toprak analizi yaptırdım,kimyasal gübreler önerdiler. Birde sizin ürünü deneyeyim dedim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Alıntı:
Bu üründen sadece deneme amaçlı olarak üretilmişti. Bir süre önce bu deneme ürünleri bazı arkadaşlara denemeleri için yolladık. Bu deneme sonuçlarını bekleyelim isterseniz. Ondan sonra, size de yollarız. Ancak bu arada, bana toprak analizinizi yollarsanız, size yardımcı olabilirim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
BA5 topiğinde toprak analizinizi gördüm. Bence acilen toprağın organik madde miktarını arttırmalısınız. Yanmış hayvan gübresi, Leonardit, EMA'lı kompost ve yosun gübresi karışımı bir uygulama çok güzel olur. Ancak yaz mevsiminde olduğumuz için bunları sonbaharda yapmakta fayda var. Yaz mevsiminde sulama suyuna EMA, Sim Organik, Natural Bioplasma olmak üzere üçünü birden karıştırarak verebilirsiniz. Burada herhangi bir ürün reklamı yaptığım düşünülmesin, ben Zeytin ve Antepfıstığı uygulamalarında bu ürünlerin başarısını gördüm. Bu yüzden öneriyorum. Düzenleyen acemi_caylak : 26-07-2010 saat 08:43 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Sn. Kaptanzst, Elinizde yanmış hayvan gübresi var mı? Sulama durumunuz nasıl? Eğer suyunuz bol ise. Hayvan gübresini büyük bir plastik bidon içerisinde biraz melas (bulamazsanız pekmez) ile karıştırarak ağzını kapatın. Gübre-Melas-Su oranı sırasıyla 3-1-6 olabilir. İlk günlerde yoğun gaz çıkışı olacaktır. Bidonun ağzını biraz gevşeterek her gün sabah akşam havasını alınız. 7-10 gün bekledikten sonra gaz çıkışı durunca 1/200 oranında sulandırarak bitkilerinize topraktan veriniz. İnanın çok faydasını göreceksiniz. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
|
|