![]() |
|
![]() |
#151 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-05-2011
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
![]() Selamlar; 50-60 m2 kadar bir bahçe için kullanmayı düşünüyorum. Toprak ağır, yaklaşık 20 senedir el değmemiş, kullanılabilirmi. link, black & decker gxc1000 şarjlı çapa makinası - Buroteknik.com Keyifli günler dileklerimle; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Meraklı mirim.. Bu aletle bır sey olmaz üstelık sarjlı 50 60 m2 elle de çok rahat yaparsın senede bır ıkı kez yapsan yeter makına almana gerek yok bu aletler derıne ınemez ve faydalı oolmaz bence elle agır agır temızlıgınıde yaparak yapabılırsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
bu aletlerin derine inenleri yok mu acaba? benim baktıklarım genelde 3-4 cm en fazla iniyor derine. az gibi geldi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Taral - yağmur gibi markaların makinalarına bakmanızı tavsiye ederim.. Aynı bu markaların el traktörleri çok kullanışlı 12-14 bin tl arası römork da dağil herşeyini veriyorlar. ve dibe inme konusunda çok başarılı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
iki kilo benzinle 3 gün çalışıyor. Yalanın da bu kadarı olur. pülverizatör, motorlu testere, çapa makinesi, ilaçlama makinesi, basmacıoğlu - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
süper bir makina olsa gerek ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Aslında fena değil güzel makinalar da reklamlarına neden yalan koyarlar anlamış değilim, iki gün sonra yalanın ortaya çıkacak ne diye yalan konuşursun bilmem ki, Yalancının mumu yaksıya kadar yanar, atasözünü bunlar bilmiyor erhalde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Şu güzel bir şeye benziyor ama yaptığı işi ve kendisini yakından hiç görmedim. fiatı 7bin lira cıvarı. Kalite varsa kullanımına doyum olmaz. PALETLİ ÇAPA MAKİNASI Oda böyle bir şeyse mükemmel. Ransomes MG5 Crawler Tractor - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Bende uzun süredır araştırmalardayım her daım bakıyorum kaan çok reklam yapıyor ama çok kalıte oldugunu düşünmüyorum bursa fuaerındakı üründe lambaya gıden kabloyu bantla yapıştırmışlardı bunu görünce moralım bozuldu bırde bu güç meselesı kafamı yoruyor 12 beygır iyi ama çok pahalı markalar sürüyle üyelerimizden tecrübelerınden ögrenmek isterız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Yabancı sitelere dahı bakıyorumm çapa makınasına karar vermek için piyasadakılerın çogu çin malı ne oldugu bellı degıl bende bir türlü karar veremedım ancak en son kaanın 10 hp 54 s 'i iyice düşünüyorum fıyatı 3000 civarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
böyle bır sey olsa çok süper olur |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
sayın Lilium günde 10 dakika çalışırsa iki kilo benzinle üç gün rahat çalışır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İri taşlık yerlerde hiç biri iş yapacağını sanmıyorum, iri taşlık yerler için en güzeli kaz ayağı tipi aletler. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
çapa makınasıyla sadece düz arazıde pulluk takıp kullanmayı arzuluyorum pulluktan sonra toprak bıraz tavlandımı sonra çapa yaparım dıye düşünüyorum arkadan fırezelıler alçak oldugundan romork,ilaçlama,sulama vb aparatları kullanışlı oluyormu acaba kullanan arkadaşlardan beklıyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2010
|
Çapa makinelerinde kaç çeşit kavrama var acaba. Bunların avantajları, dezavantajları nelerdir. Ben de, çok derin olmayan çapa işlerim için bir makine düşünüyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
çapa makınasında alttan çapa yapmak için 10 hp güçü çok mu fazla acaba çok güçlü oldugu için zaptetmesı çok zor denılıyor ben hiç kullanmadıgımdan kesıremıyorum taşıma ilaçlama derken 5,5 güçündekiler yetmez dıye düşünüyorum düz arazıda toplam 10 dönüm meyvelık için kaç güç idealdir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
merhaba, çapa makinalarında 1-kayışlı olanlar 2-Şanzımanlı olanlar a)Konik kavrama (yağsızbalatalı erkek ve dişi konik balatanın birbirine geçmesi ile çalışır) bYağlı kavrama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Aşağıdaki makineler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba? Selamlar. GENERAL POWER GP-370 D DZEL ANZUMANLI APA MAKNES GENPOWER GDC 61 A DİZEL ÇAPA MAKİNASI ÜCRETSİZ KARGO - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 63961275 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
yaklasık 15 dönüm 5 parca yakın arazılerimde bu makınalar yeterlı gelırmı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2011
|
siz kendi kullanım amacınıza göre tekerlekli romörk takılanlardan düşünün bence benim bahçem 5 dekar ve kumlu tekerlekli denedik biraz ağır geldi daha sonra benzinli kayışlı aldım 51 kg kullanımı çok kolay |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
en son kaanın 10 hp 54 s begendım ancak benım asıl işim tasıma olucak dört çeker romork opsıyonlu ilaçlama kankerı(400 lt)ve hatta uygunsa sulama aparatı dahı istiyorum ancak sorun su ki bir markanınkı dıyerıne uymuyor basmacı oglu grubu çok secenek oldugu için ağır basıyor birde dün keşvettıgım malatyalı bır üreticini aparatlrı var onlarada hasta oldum.. özilhantarim.com |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Şöyle bir şey yapmak istiyorum, kuyruk milinden arkadan çeker yapabilirsem çok daha iyi olacak. Bir şanzıman ve difransiyel bulabilirsem viteslide olabilir. Kaz ayakları daha sık ve küçük olacak toprağı karıştırsın yeter. http://www.youtube.com/watch?v=DewJu...eature=related |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Üç parça yerim var. 5 dönüm yer kumlu-tınlı, Diğer yerler 13 dönüm kireçli-killi. Derin çapalama veya sürme istemiyorum. Otları çapalasın, toprağı kabartsın yeter. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Safranlı; şöyle bir makine var. Selamlar. http://www.ikitikla.com/urun/galilee...-makinasi.aspx |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çapa, yabani ot |
|
|