![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu deliğe göre aparatımızı takıyoruz. Takarken az biraz zorlanabilirsiniz veya 3mm bu igirermi diyebilirsiniz ama accık zorlayın o saplanacaktır. ![]() sonra saksıya uzanacak kadar uzunlukta spagetti hortum kesin veya hazır aparatlardan aldıysanız onu takın. ![]() ben ucunu kestim ve damlatıcıyı taktım. ![]() ![]() veya saksıya saplamalı aparat bulabilirseniz ondan da takabilirsiniz ama bu sistemde saksılar birbirine yakın olmalı ve aynı ebatlarda. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sistemimiz şu anda şu durumda siz hangi tür damlamayı isterseniz tercih edebilirsiniz. ![]() bütün saksılar için tercih ettiğini damlatıcı başlıkları saksıların yakınlarından bağlıyorsunuz. En son noktaya körtapayı bağlıyoruz normal selanoid vanaya bağlanan adaptörde aynı şekilde bağlanıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() şimdi vanada son noktayı koyduk öyle olunca sistemimiz bitti sayılır. Burada sizin için bir sistem kurmaya çalıştım labaratuvar koşulları sayılır örnek bir çalışmaydı ve kısa bir hat oldu. Orjinalinde belki sadece boruların döşerken ki kıvrımları fark eder ama umarım ki monte ederkenki tecrübesizlikleriniz karşınıza farklı bir şey çıkarmayacaktır. Ama yardıma ihtiyacı olana yardım ederim. Veeeeee sistemimizin son hali. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2008
|
merhaba ben emre.benim sebze ve meyvelerde basınçlı sulama sistemleri hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var. bahçe ziraati 2. sınıf ögrencisiyim ve yönlendirilmiş çalışma konumda bu. bana yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleyen emreuyar : 27-04-2008 saat 20:42 Neden: eksiklik |
|
|
|
![]() |
|
|