![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
[QUOTE=nevsune;444830]Ben henüz Bionem almadım. Tam almak üzereyken bir arkadaşım denemem için az bir miktar vermişti. Bir iki olayda gözle görülür farklar yaşadım. Gerçi kullanım sürem henüz fazla değil ama çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Şimdi ROA'yı duyunca onu gözüme kestirdim Umarım en kısa zamanda piyasaya çıkar, sabırsızlıkla bekliyorum. Sn. nevsune, Bakteri farkını ıskalamayın lütfen. ![]() Bionem= Pseudomonas fluorcense_10 üzeri 8, cfu/ml. Mikrobiyal gübre. ROA =9223 bakterisi. Organik/biyolojik gübre. Saygılar. (kafa karıştırma buna denir) ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Halil Önen;444936] Alıntı:
dedim ya bahçem cevap verecek biraz da Oğuz bey destek verecek ve ben galip geleceğim (kapı komşum bu prof.) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Sn.İalp ; Sözlerinize kesinlikle katılıyorum eklediğim tescil belgesine rağmen bunu söyleyebiliyorsa siz sadece gülüp geçin o onun ayıbı ve cahilliği.Her zaman yardımcı olmaya hazırım. Bakterinin ismi ve sayısına bir göz atın )) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer farklı ise adını öğrenmek isteriz ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Ana bakteri grubu Pseudomonas fluorcense IRKI( ROA9223 ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
PEKİ BENİM PAYIM NE? (büyük harfle yazmak, bağırmak demekmiş) Sn. Oğuz bey, bak şimdi gerçekten çok içerledim. ![]() Bu son durum beni ağııııır yaraladı. ![]() 30 kusur olumlu mesaj, 49 mesaj ben yazmışım Ve yukarıdaki listede yokum. Tamam bunu anlarım da, (insan araya bir heykel mesajı sıkıştırır) yalnız bu yaptığınız, İnsan hakları, Temel Hak ve Hürriyetlerine aykırı bir durumdur. Lütfen olumsuz mesajları da listeler misiniz? ( Kesin benden başka isim bulamaz) Yoksa sizi,bu antidemokratik davranışınızdan dolayı, Avrupa İnsan Haklarına Mahkemesine şikayet ederim. ![]() Ben bunun hesabını sizden sormaz mıyım. (şaka şaka) Ha bu arada unutmadan, asker arkadaşınız Nebi'nin çok selamı var. Sevgiler |
|
|
|
![]() |
|
|