![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2009
|
Alıntı:
Aynı sorun bende de var ne yapacağım bilmiyorum.Kök uygulaması yapmıştım tüm fidlerime ; ama biberlerimi yeşil yaprak bitleri sardı hatta kol atan çilek fidelerimide sarmışlar..Buda yetmezmiş gibi biber fidelerim açan çiçekleri kopup düşüyor RR leriminde çiçekleri aynı durumda aynı zamanda RR lerimin yapraklarında küllenmeler var.Oysaki hepsinde bionemi düzenli bir şekilde kullandım.Nasıl bir yol izlemeliyim yardım lütfen... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Bahsetmiş olduğunuz problemler kök bölgesi ile alakalı değiller , düzenli olarak Yaprak Uygulamalarını yapmazsanız bu sorunlarınızı çözemessiniz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Alıntı:
Çiçek açtıktan sonra çiçeklerinizin kopup düşmesi BİONEM ile alakalı bir sorun değildir.Lütfen Çinko ve Bor uygulamalarınızı kontrol ediniz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2009
|
Ben tüm fidelerime bionemden başka bir uygulama yapmadım Oğuz Bey..Zaten bunlarda benim ilk fidelerim çinko bor nasıl kullanırılır o kadar bilgili değilim.Sizden bionemi edinene kadarda birçok soru sormuştum hatırlarsanız..Yeşil bitler için bionemi hangi şekilde kullanmamı tavsiye edersiniz artı birşey kullanmam gerekirmi? |
|
|
|
![]() |
|
|