agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni25Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-03-2013, 00:17   #17
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evrenkinli Mesajı Göster
rgb Tarm, Yarasa Gbresi, Hayvanclk San. Tic. Ltd. ti.sitemizi lütfen ziyaret ediniz. Numune ve analiz raporu talep edenlere rapor ve numune sağlayacağız. Duyurumuzu yayınlayacak olan site yönetimine şimdiden teşekkürler.
Sitedeki ''Az miktardaki kullanılma avantajı ile (örneğin 1000 metrekare toprağa 100-150 kg. yarasa gübresi uygulanır) daha çok verim ve yüksek ürün kalitesi elde edilir'' cümlesi hiç aklıma yatmadı ve hoşuma gitmedi..Neresi az bunun? Bu firmanın sattığı 25 kiloluk çuval 75 lira olduğuna göre bir dekara 6 çuval alacaksın..bu da 450 Tl. eder..
Çok yüksek maliyetli bir gübre..Oysa bırakın 450 lirayı, 50 liralık güvenilir bir denizyosunu ve humat alsam, yarasagübresinden çok daha olumlu katkılar sağlarım bir dekarlık toprağıma.
Bana göre değil bu gübre..Uçuk şeyler bunlar..Türk çiftçisini bozar..
O firma sahiplerine ben icar parası talep etmeksizin, gelsinler 10 dekar tarla vereyim..Çok methettikleri yarasagübresi ile diledikleri tarımı yapsınlar, para kazansınlar da göreyim !!!

h_dogan beğendi.
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
solucan gübresi, yarasa gübresi

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025