![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Sn Atakan Bey Her şeyden önce sorularımızın iyi niyetle sorulmuş olduğunu idrak ederek vermiş olduğunuz yanıtlar için çok teşekkür ederim. Ülkemizde kimyasal gübrelerin yerine geçecek mikrobiyal gübreler henüz başlangıç aşamasındadır. Bu yüzden, chlorella veya mikro alglerin piyasaya sayenizde çıkmasından ötürü memnuniyetimi bildirmek isterim. Buradaki tek amacımızın, ürünün etki mekanizmasını anlamak ve diğer forum üyelerine aktarmak olduğunu tüm samimiyetimle bilmenizi rica ederim. Bu çerçevede, verdiğiniz yanıtlarda aklıma yatmayan noktaları aşağıda ele alacağım. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
“Sulama için kullanılan su: Sadece biyolojik kaynaklı ve doğal maddeler içerir. - Gerektirdiği durumlarda -uygun olmayan bileşime sahip suyun iyileştirilmesi amacıyla- daha önce suyun işlenmesi için biyolojik bir yöntem uygulanır.(EUTROSTOP) - Sulama için kullanılan su, bitki üretiminde kaçınılmaz bir gereklilik olan doğal toprak gelişimi ve humus oluşumu açısından önemli organik karbon bileşimlerini ve organik bağlı besin maddeleri içerir.” EUTROSTOP biyolojik yönteminden kastınız nedir? Bazı sular sulama için uygun değil mi? Çok soru sorduğumun farkındayım ama inanın etkiyi anlamaya çalışıyorum. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. Yoğunluğunuz arasında vakit bulup yanıtlayabilirseniz memnun olurum. Saygı ve sevgilerimle |
||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-07-2008
|
Sayın Doğasever Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Şunu bildirmeliyim ki buradan soruların iyi niyetlimi kötü niyetlimi olduğunu anlamak bihayli zor görünüyor. İyi niyetli yaklaştığımız için iyi niyetli sorulmuş olabileceğini düşünerek yardımcı olmaya çalışıyorum. Ayrıca aşağıda telefon numaramı bıraktım eğer bu konulara bu kadar cok merakı olan arkadaşlar varsa direk bana ulaşsın die. Bunun dışında biliyorsunuzki ticaret belli bi amaç için yapılır. Buradaki sorduğunuz soruların çiftcilikle uzaktan yakından pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Ürünün ticari özellikleri konusuna yakından değiniyorsunuz? Sizin ne iş yaptığınızı sormak isterim. Bir diğer konuya gelecek olursak , ürünün tarımsal olarak teknik özelliklerini zaten forumdaki kullanan arkadaşlarımız biliyorlar ve gördükleri etkileride fotoğraflarla göstererek yorumlamışlar. Bence bunca teknik detaylı sorular sormanız pek normal birşey değil gibi.... İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla Atakan ATALAY |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|