![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
bence de çok iyi oldu.benim yazma özürlü olduğumu hesaba katarsam böyle biçim vermem pek kolay olmazdı.bence "en fazla yarım metre "gibi bir boy sınırı olabilir.puanlama konusunda bir şey diyemedim açıkçası..10 puanı biraz arttırıp kırk puanı biraz azaltarak dengeleme yapsak daha mı iyi olur..20 ye 30 gibi..murata bir sorayım bir iki kelime yazsın bakalım ne diyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Heykel yarışmasının daha profesyonel olması gerektiğini düşünüp, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümünde görevli Ahşap Heykel / Heykelde Komposizyon dersleri veren Sayın Yrd. Doç. ÜMİT ÖZTÜRK'e telefon ettim. 10-15 günlük Japonya gezisi dönüşü aramıza katılacak gibi görünüyor ![]() Uzun soluklu bir yarışma olacağı için değerlendirme kriterlerini daha sonraya bırakabiliriz. Konu : "Heykele Dönüşen Ağaçlar" Malzeme 1: Doğal ağaç formları Malzeme 2: Kereste (malzeme türüne göre iki ayrı kategori olabilir belki) Son katılım tarihi : 30 Eylül 2006 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2006
|
ağaç heykel yarışması hayali
merhaba ağaç ve doğa dostları, toplumun sıradanlığı ve boğuculuğuna inat, doğa ne kadar heyecan verici değil mi? bugün izmir kültürpark'ın doğasında 10 dakika yürümek bile bu etkiyi yarattı bende. ağaç heykel yarışması projesi ise galiba hep hayal olarak kalacak. olsun, yazışmak ve konuşmak bile güzel. ancak ne kadar hayalci bir toplumuz. sanki çok insan katılacakmış ve sanki devasa boyutta heykeller yapılacakmış gibi sınırlamalar getirmeye çalışıyoruz. neyse bizim memet yarım metreye kadar izin vermiş, sağolsun. ama sözünü ettiği zeytin kütüklerini almadan geldiği için ceza olarak yarışmada ödül alanlara karaburun'a kadar tekne turu yaptırsın. tabii özel ağaç ödülüne ek olarak. hem ordan ağaç da toplanır. şimdi memet "iyi ama tekne benim değil ki, nasıl tur attırayım" diyebilir. olsun zaten yarışma sanal olduğu için tur da sanal olacak. tabii sanalı gerçek kılmak da mümkün. bunun için ağaçlar sitesinden bir yetkilinin seçici kurulla bir araya gelmesi ve hep birlikte yarışmayla ilgili kuralları ve işleri, bu forumda yazılanları da dikkate alarak, belirlemeleri gerekiyor. bu işler içinde yarışmanın duyurusu, tanıtımı da var. sponsor adaylarının ödüller dışında tanıtımı desteklemesi gerekebilir. iyi yontular... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
ağaç dostu
|
![]() Daha önce de söylemiş olduğum gibi ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemlidir. Sayın Muratgüzeldere'yi üslubu konusunda eleştirmek yerine yanlış anladığına inandığım birkaç noktaya açıklık getireyim. Bu yarışma bu agaclar.net'e üye olan arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşecek bir yarışma ve amaç birlikteliği artırmak. Aynen fotoğraf yarışmasında olduğu gibi. Sonuç olarak ben en fazla 3,5 kişinin yarışmacı olarak katılmasını ama bu sayının çok üzerindeki üye tarafından da takip edilmesini, yorumlarda bulunulmasını bekliyorum. Dolayısıyla yarışmanın hedefine ulaşacağını düşünüyorum. Verilecek ödül hiç önemli değil. Katılmayı düşünmesem sponsor olmayı teklif ederdim ve kazanana güzel bir kitap veya benzeri bir hediye verirdim. Ülkem insanı hayalcidir doğru ama daha kötüsü aşırı kötümser. Sevgi ve saygılarımla. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|