agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-10-2008, 23:37   #11
Ağaç Dostu
 
eylems's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,444
Galeri: 58
Arkadaşlar, Tosya pirinci talepleriniz doğrultusunda sizin için elimden geleni yaparım. Sarıkılçıktan ziyade başka türleri de var. Baldoya yine bizim orada akpirinç ( akçeltik) derler sonra aklımda kalan isimler maratelli, yaşar, riba. Bir sürü çeşitleri var. Ama yıllar sonra dahi lezzetini hatırlatan sarı kılçıktır. Satışa sunulduğu zaman baksanız size hiç çekiçi gelmez biraz esmerimsi üzerinde kırmızı çizgiler vardır. Boyutu ufaktır ama piştiğinde üç katı boy yapar.


Düzenleyen eylems : 31-10-2008 saat 00:37
eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025