agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni118Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-07-2014, 10:48   #6
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi resimsel Mesajı Göster
Sevgili hira, dün sizin bu
yazınızı okuduktan sonra ablama sordum o biliyor aynısını yapmıyoruz
ama dediğiniz gibi yoğurtsuz servis edilirmiş,eee ben yemek konusunda
çok bilgi sahibi değilim ondandır) ben de Gürünlüyüm,orada hala
dayımlar oturuyor arada bir gidiyorum, elmamız ve alabalığımız çok
güzel.
Ben İstanbul doğumluyum, sedece bir kez 7 yaşındayken gitmiştim Sivas'a. Zaten kimsede yok orada, sadece bi halam var. Köylerimiz boşalıyor, halkın yaşlanıyor. Elma ve alabalığımız güzelde, Kızılırmak hepsine bedel

bu arada burası baya baya Hingel Sivas kahvehanesi oldu

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025