agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni118Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-07-2014, 07:12   #5
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-08-2013
Şehir: ankara
Mesajlar: 934
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Benim eşimde Sivas Koyulhisar'lı ayrıca kayınvalidem Suşehir'li onlarda bilmiyordu.

Benim anne ve baba Hafik ilçesinden, bizde bilinen ve aşırı sevilenbir yemektir. Çok ağır ve inanılmaz lezzetlidir. Misafire yapılan en güzel ikramdır. Mantı gibi asla yoğurt dökülmez üzerine.
Sevgili hira, dün sizin bu yazınızı okuduktan sonra ablama sordum o biliyor aynısını yapmıyoruz ama dediğiniz gibi yoğurtsuz servis edilirmiş,eee ben yemek konusunda çok bilgi sahibi değilim ondandır) ben de Gürünlüyüm,orada hala dayımlar oturuyor arada bir gidiyorum, elmamız ve alabalığımız çok güzel.

Nefin Nur, hira ve A_NOMAD beğendi.
resimsel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025