agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni9Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen mandalinleerik
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-05-2013, 01:11   #1
Ağaç Dostu
 
mandalinleerik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-05-2011
Şehir: izmir
Mesajlar: 998
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
1 paket burgu veya kelebek makarna,1/2 kg.mantar,2 kaşık tereyağ, 1adet tavuk bulyon, 1küçük paket çiğ krema,karabiber. YAPILIŞI> makarnayı haşlayıp süzüyoruz.mantarları boydan ince doğrayıp yağda kavuruyoruz üzerine tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ekliyoruz,ardından 1/2 çay bardağı kaynar suda eritilmiş tavul bolyonu ve kremayı ekliyoruz bir kaç dakika fokurdatıp üzerine makarnayı boca ediyor ve karıştırıyoruz.kısık ateşte makarna sosu çekene kadar bekliyoruz (bu aşamada kesinlikle gidip içerde oturmuyoruz) dehşet makarnamız hazır..bir tarifte benden olsun dedim,çorbada tuz misali..afiyet olsun.
Hira eline sağlıkta keşke malzemeleri alt alta yazsaydın yapacak olanlara kolaylık olurdu.

hira beğendi.
mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
***


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025