agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen Sevgi Durul
  • 1 Gönderen

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-04-2011, 00:08   #1
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Çâşırlı Bulgur Pilavı

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili SDurul, İlk defa duyuyorum " Çakşırlı bulgur pilavı," nasıl bir şey, nasıl yapılıyor tarif verebilir misiniz başlıkta?
Yapılışı ise basit. Soğan kavrulduktan sonra bizim buralarda ünlü olan bu ot eklenip biraz daha kavruluyor. Suyu ve bulgurları ilave edilip pişiriliyor.

Otun çiğ hali,

Name:  çakşır otu.JPG
Views: 27217
Size:  59.2 KB

Name:  çakşırlı pilav.JPG
Views: 4900
Size:  51.5 KB


Düzenleyen Sevgi Durul : 23-12-2012 saat 23:53 Neden: İsim düzeltme.
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025