agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-10-2007, 11:35   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 04-10-2007
Şehir: burdur
Mesajlar: 6
Ekmek dolması

ödemişliyim ben bizim oralarda ekmek dolması yaplır. Belirtmek isterim ki bizim oralarda bu dolma için ekmek ayrı yapılır ama normal ekmekle denmedim isterseniz bir deneyin.

1 gün ekmeği bayatlatın sonra içini kabuguna zarar vermeyecek şekilde çıkartın biraz zeytin yağında 1 adet soganı kavurun sonra içini 250gr kıymayı koyun bunları güzelce kavurun

kıyma karulduktan sonra içini çıkartmış oldugunuz ekmek içini koyun yarım demet maydanoz ve dere otuylada kavurduktan sonra ocaktan alın ve bu içi içini çıkartmış oldugunuz ekmeğin içine doldurun.

pişirecek oldugunuz tencereye biraz zetinyağı koyun üzerine halka halka patates koyun üzerine hazırladıgız ekmegi koyun ekmeğin üzerine küçük küçük tereyağı parçalrı koyun. ekmeğin üzerine gelmeyecek şekilde 1 çay bardağı su dökün ve kısık ateşte pişirin.

AFİYET OLSUN ŞİMDİDEN.....

ossgee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025