agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Sürüngenler ve Diğerleri (https://www.agaclar.net/forum/surungenler-ve-digerleri/)
-   -   Sürüngen seven kimler var? (https://www.agaclar.net/forum/surungenler-ve-digerleri/2111.htm)

Yusuf Yalçın 31-12-2010 12:28

artık bir iguana sahibiyim çok sevimli yakında buradan fotoğraflarını paylaşırım

sessizgece 31-01-2011 18:51

arkadaşlar ben bu tür hayvanları çok seviyorum iguanamın yavruları bir kaç gün önce oldu anne bakımı altından çıkar çıkmaz dağıtmayı düşünüyorum 4 tane çok şirin yavruları var isteyene vere bilirim bakıcak pek vaktim yok ben bir oyuncuyum dizi çekimlerinden hayvanlarıma pek vakit ayıramıyorum o yüzden dağıtıcam isteyen bana mesaj atsın

Bitkiseverçocuk 04-03-2011 12:42

sn sessizgece bana gönderdiğiniz iguana yavrusu çok haylaz köpeyime saldırıyor ama köpeyim (şeker) de onunla oynamaya bayılıyor bahçede benim yerime şeker göz kulak oluyor iguanama bir gün iguanam (haylaz)ortadan kayboldu saatler sonra şekerin tüyleri arasında yattığını farkettim çok tatlılar keşke resmini çekseydim

timucingfb 15-12-2011 01:04

Arkasdaslar bende yilan besleyenlerdenim 3 hafta oldu ve suan 3 adet corn snake besliyorum :) takiplerinizi buradan yapabilirsiniz Corn Snake ( Kornnatter) Misir Yilani | Facebook

sabırsız0606 24-12-2011 20:03

benimde 2 tane kaplumbağam var osman ve zeynep bayılıyorum onlara yaaaa severken kendimden geçiyorum :)

sabırsız0606 24-12-2011 20:12

aldığımda miniciklerdi şimdi kocaman oldular hala sevimliler büyüdükçe daha büyük bir kap gerekiyr şimdilerde nereye koyacağımı şaşırıyorum:P

bonsaicimali 11-12-2012 16:42

evimde gecko besliyorum geckonun yanındaki terrariumdada semender var

bonsaicimali 24-12-2012 23:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ninina84 (Mesaj 373830)
Bence de vazgeçin :) Bizimki bir senede 5-6 kere deri değiştirdi. Yani 5-6 parti büyüdü :) Şu an boyu 1buçuk merteye yakın. Kuyruk dahil tabi. O kuyruk hariç 1 metre hale ulaşırsa ne yapacağız bilmiyorum. Çok sevimli bir hayvan aslında ama kimseye almasını tavsiye etmem. Bizimki başka bir arkadaşım bakamadığı için bize geldi. Beslenmesi, temizliğinden öte en büyük zorluğu evin içinde onu gezdirmek. Sonuçta tırmanan dolaşan bir hayvan. Evin içinde de salmak gerekiyor. Evdeki kocaman benjaminin üstüne koyuyoruz bütün gün dolaşıyor orda. Ama bu tip hayvanlarda bir kuytuya gitme eğilimi var. Bir an boş bıraktınız mı ortadan kaybolabiliyorlar. Dolapların üstünde, çantaların içinde, kalorifer peteklerinin arkasında ve kornişlerin üstünde bulma ihtimaliniz çok yüksek. Bizimki geçen 1 saatlik bir arama sonucunda kombinin baca çıkışında isler içinde komando gibi bulunmuş. Allah korusun kombiyi yaksak bitti :( Bu aralar sardunyaların saksısında kendine "oyduğu" yuvasında takılıyor :)

bide bunlar kuyruk atıyor :D İYİKİ Gekolarda öyle bir sorun yok tasmayla sokakta gezdirmek için süper hayvan :D :D

flying dragon 16-05-2016 00:22

ben de merakliyim surungenlere. su kaplumbagamiz var, adi stormwind (kizim koydu). ayrica ferdi ve lola isminde iki adet cin su ejderi besliyorum. yakin zamanda da yilan beslemek istiyorum.

A_NOMAD 16-05-2016 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi flying dragon (Mesaj 1462026)
...ayrica ferdi ve lola isminde iki adet cin su ejderi besliyorum...

Fotoğraflarını paylaşmanız mümkün mü? Ferdi ve Lola'yı merak ettim ;)

flying dragon 16-05-2016 15:15

2 Eklenti(ler)
Evet bunlar benim canlarim Ferdi (erkek) ve Lola (disi). Cok evcil hayvanlar, elimden yerler, omzumdan inmezler.

Eklenti 612450
Eklenti 612451

A_NOMAD 16-05-2016 18:57

Kırmayıp fotoğraflarını paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Canlarınıza bayıldım, bu ne güzellik maşallah ;)

yesilbaris 27-04-2019 09:04

uyuyan sürüngenleri seviyorum, uyumayanları yoruyor.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025