![]() |
artık bir iguana sahibiyim çok sevimli yakında buradan fotoğraflarını paylaşırım
|
arkadaşlar ben bu tür hayvanları çok seviyorum iguanamın yavruları bir kaç gün önce oldu anne bakımı altından çıkar çıkmaz dağıtmayı düşünüyorum 4 tane çok şirin yavruları var isteyene vere bilirim bakıcak pek vaktim yok ben bir oyuncuyum dizi çekimlerinden hayvanlarıma pek vakit ayıramıyorum o yüzden dağıtıcam isteyen bana mesaj atsın
|
sn sessizgece bana gönderdiğiniz iguana yavrusu çok haylaz köpeyime saldırıyor ama köpeyim (şeker) de onunla oynamaya bayılıyor bahçede benim yerime şeker göz kulak oluyor iguanama bir gün iguanam (haylaz)ortadan kayboldu saatler sonra şekerin tüyleri arasında yattığını farkettim çok tatlılar keşke resmini çekseydim
|
Arkasdaslar bende yilan besleyenlerdenim 3 hafta oldu ve suan 3 adet corn snake besliyorum :) takiplerinizi buradan yapabilirsiniz Corn Snake ( Kornnatter) Misir Yilani | Facebook
|
benimde 2 tane kaplumbağam var osman ve zeynep bayılıyorum onlara yaaaa severken kendimden geçiyorum :)
|
aldığımda miniciklerdi şimdi kocaman oldular hala sevimliler büyüdükçe daha büyük bir kap gerekiyr şimdilerde nereye koyacağımı şaşırıyorum:P
|
evimde gecko besliyorum geckonun yanındaki terrariumdada semender var
|
Alıntı:
|
ben de merakliyim surungenlere. su kaplumbagamiz var, adi stormwind (kizim koydu). ayrica ferdi ve lola isminde iki adet cin su ejderi besliyorum. yakin zamanda da yilan beslemek istiyorum.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Evet bunlar benim canlarim Ferdi (erkek) ve Lola (disi). Cok evcil hayvanlar, elimden yerler, omzumdan inmezler.
Eklenti 612450 Eklenti 612451 |
Kırmayıp fotoğraflarını paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Canlarınıza bayıldım, bu ne güzellik maşallah ;)
|
uyuyan sürüngenleri seviyorum, uyumayanları yoruyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025