![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2012
|
benim DEDEM her hafta 100 e yakın salyangozu poşete doldurup,ağzını bağlayıp atıyor. ![]() Dedemin hamile bir köpeği dövdüğüde oldu. ![]() orda ben olsaydım köpeği korumak için elimdsen geleni yapardım.dedem çok vicdansız.zavallı hamile köpeğe tekmeler atmış,oklavayla vurmuş.köpek 9 yavru çıkarmış.bir köpeğe bizim bodruma girdi diye bu kadar eziyet yapılmaz...DEDE!bunun ahiretide var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
![]() Fotoğrafı benim makinemle bir arkadaş çekti. Bahçelerinde aheste aheste dolaşan bir salyangoz ![]() Konunun adı salyangoz yetiştiriciliği ama ben yetiştirmeyi düşünmem. Doğada gezerken izlemeyi tercih ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Kendisini melek borazanı saksısının içine gömülü halde buldum. Tabii boş durmamış yumurtalarını bırakıyormuş. Yıkayıp daha net görüntü almak isterdim ama kendini kabuğa çeker diye bu haliyle resimledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-12-2017
|
Öyle bişey olmuyor Hocam Doğadan Alınmadığı Sürece |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-12-2017
|
(Achatina Fulica) Afrika Dev Salyangozu Beslemek İsteyen Varsa Bizzat Bana Ulaşabilir Yardımcı Olurum Kendim Üretimini Yapıyorum . Konuyu Tekrar Canlandırdığımın Farkındayım http://i.hizliresim.com/LOVolZ.jpg FACEBOOK: facebook.com/spk321.ga İNSTAGRAM: @spk321ght WHATSAPP: +639380815767 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|