agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/surdurulebilir-dogal-tarim-bahceleri/)
-   -   Müdürün Bahçesi / İzmir (https://www.agaclar.net/forum/surdurulebilir-dogal-tarim-bahceleri/22802.htm)

Müdürün Bahçesi 23-01-2013 21:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1089978)
Öle karşıdan Allaaaaaahhh demekle olmuyor. Önce gelmen görmen lazım , müdürüm toprak tencerede güveç yaparmı yapmazmı görürsün. Marullarda benim bahçeden hadi bakalım...:D

Her zaman beklerim,ben her gün öğleden sonra oradayım yanlız gelirken enzimleri almayı unutmayın.Kaptanımız b i karaya ayak bassada uzo'lar gelse.Kaptanım dört gözle senide bekliyoruz.

gtatas 24-01-2013 15:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müdürün Bahçesi (Mesaj 1090415)
Her zaman beklerim,ben her gün öğleden sonra oradayım yanlız gelirken enzimleri almayı unutmayın.Kaptanımız b i karaya ayak bassada uzo'lar gelse.Kaptanım dört gözle senide bekliyoruz.

Valla Halil abiden bir haber çıkmadı ben de mecburen bendeki enzimi yılbaşında kendi bahçemde kullandım.:p:p:pTabii ki kaptanımızın karaya ayak basması için denizde savaş mı çıkarmak gerekiyor acaba?:confused::confused:

TaşevliBahçe 28-01-2013 09:45

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1089978)
Öle karşıdan Allaaaaaahhh demekle olmuyor. Önce gelmen görmen lazım , müdürüm toprak tencerede güveç yaparmı yapmazmı görürsün. Marullarda benim bahçeden hadi bakalım...:D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müdürün Bahçesi (Mesaj 1090415)

Kaptanımız karaya ayak basmış , tabi uzolarda .:)

Burnuma hem uzo kokusu hemde toprak tencerede hindi güveci kokusu geldi.

ne burun varmış dimi :D

Hedefe ulaşmak için iyi burun yeterli olmuyor malesef. Şiddetli yağmurlardan sonra deli gibi akan derenin üzerindeki sırat köprüsünden korkmadan geçmeniz gerekiyor.

TaşevliBahçe 28-01-2013 10:06

2 Eklenti(ler)
Burnum beni bu manzaraya kadar götürdü . Böyle manzara ve koku karşısında kayıtsız kalmak zordu elbette ama etin pişmesini bekleseydin bari Halil bey.:D

TaşevliBahçe 28-01-2013 10:30

2 Eklenti(ler)
Hindinin lezzetiyle ilgili ilk yorum da Halil beyden geliyor. keyiften sanki homurdanıyordu. Kaptanımız beni uyarıyor acele et yoksa aç kalırsın diye . Halil beyin ne kadar tecrübeli bir avcı olduğunu hatırlatıyor .

TaşevliBahçe 28-01-2013 10:54

1 Eklenti(ler)
Müdürüm bana rahat ol dedi , halil beyin arkasında sırada kesilmeyi bekleyen tavukları göstererek.

Bilgide , sevgide , malımızda , hatta değer verdiğimiz herşey paylaştıkça çoğalır .

Müdürüm eline yüreğine sağlık kesene bereket olsun.

zafersu 28-01-2013 13:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1093063)
Müdürüm bana rahat ol dedi , halil beyin arkasında sırada kesilmeyi bekleyen tavukları göstererek.

Bilgide , sevgide , malımızda , hatta değer verdiğimiz herşey paylaştıkça çoğalır .

Müdürüm eline yüreğine sağlık kesene bereket olsun.

Tüm ekibe afiyet olsun.
Bu arada marulların bugünkü hali de belli olmuş oldu.
(Merak ettim şu an canlı yayındamıyız.):D:D:D

h_dogan 28-01-2013 13:28

Afiyet olsun. ;)
En güzeli taze taze yemek. Kendi yetiştirdiysen hele doyum olmaz.

TaşevliBahçe 28-01-2013 14:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zafersu (Mesaj 1093153)
Tüm ekibe afiyet olsun.
Bu arada marulların bugünkü hali de belli olmuş oldu.
(Merak ettim şu an canlı yayındamıyız.):D:D:D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1093157)
Afiyet olsun. ;)
En güzeli taze taze yemek. Kendi yetiştirdiysen hele doyum olmaz.

Gözünüzden de bir şey kaçmıyor , marulları ve yeşillikleri benim bahçeden getirdiğimi bilerek sölememiştim . Tam isabet ettirdiniz , Tebrikler...;)

zafersu 28-01-2013 15:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1093186)
Gözünüzden de bir şey kaçmıyor , marulları ve yeşillikleri benim bahçeden getirdiğimi bilerek sölememiştim . Tam isabet ettirdiniz , Tebrikler...;)

Teşekkür ederim.
(Başka gördüğümüz şeylerde var aslında ama ''görmezceden'' geliyoruz.)
Nasıl sıkı takipte olduğunuzuda bilin gayri.:D:D:D Afiyet olsun.

h_dogan 28-01-2013 15:28

Sizin bahçe de takibimizde Sn. Taşevlibahçe. ;)

Müdürün Bahçesi 28-01-2013 19:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1093222)
Sizin bahçe de takibimizde Sn. Taşevlibahçe. ;)

Tüm dostlarıma teşriflerinden dolayı teşekkür ederim.Kaptanımız nihayet karaya ayak bastı,sağolsun d üşünen hindi feda olsun.Halil bey ddaha tam pişmeden olmuş dedi bizde yedik ellerine sağlık.Nerdeyse parmaklarımızı yiyecektik çok lezzetli olmuş.yenisini en kısa zamanda yapmak dileğiyle.

Müdürün Bahçesi 28-01-2013 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1093039)
Burnum beni bu manzaraya kadar götürdü . Böyle manzara ve koku karşısında kayıtsız kalmak zordu elbette ama etin pişmesini bekleseydin bari Halil bey.:D

Sayın Taşevli Bahçe;Güveç tenceresinin kaaynama kokusunu nasıl aldınız anlamadım .Çünkü hava lodos esiyordu,Gün doğu esseydi bahçenden duyardın,size hayran kaldım.Yoksa sinyalmi geldi.

ayazkentli 28-01-2013 20:12

Halil ağbi, hayır'dır.

Son günlerde seni hangi başlıkta görsek, Vedat Milor gibi, Nedim Atilla gibi..
habire hep birşeyler atıştırıyorsun.

Bu gidişle, seni sitemizin Gurmesi ilan etmemiz kaçınılmaz olacak. :D:D:D

gtatas 29-01-2013 09:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1093053)
Hindinin lezzetiyle ilgili ilk yorum da Halil beyden geliyor. keyiften sanki homurdanıyordu. Kaptanımız beni uyarıyor acele et yoksa aç kalırsın diye . Halil beyin ne kadar tecrübeli bir avcı olduğunu hatırlatıyor .

Bu manzarayı da görünce bu sefer allah allah nidalarıyla koşarak gelicem gibi gözüküyor.Afiyet şeker olsun efendim.

gtatas 29-01-2013 09:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müdürün Bahçesi (Mesaj 1093345)
Tüm dostlarıma teşriflerinden dolayı teşekkür ederim.Kaptanımız nihayet karaya ayak bastı,sağolsun d üşünen hindi feda olsun.Halil bey ddaha tam pişmeden olmuş dedi bizde yedik ellerine sağlık.Nerdeyse parmaklarımızı yiyecektik çok lezzetli olmuş.yenisini en kısa zamanda yapmak dileğiyle.

Abi zaten bu durumlarda biraz da midede pişer. Ellerinize sağlık. Afiyet olsun.

TaşevliBahçe 29-01-2013 10:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müdürün Bahçesi (Mesaj 1093347)
Sayın Taşevli Bahçe;Güveç tenceresinin kaaynama kokusunu nasıl aldınız anlamadım .Çünkü hava lodos esiyordu,Gün doğu esseydi bahçenden duyardın,size hayran kaldım.Yoksa sinyalmi geldi.

Diğer duyu organlarıda çok gelişmiş olmasın , mesela duymak gibi....:D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gtatas (Mesaj 1093574)
Bu manzarayı da görünce bu sefer allah allah nidalarıyla koşarak gelicem gibi gözüküyor.Afiyet şeker olsun efendim.

Ahhh dostum ah , sen gördüklerine bu kadar iç çekiyorsun , birde sohbetin lezzetini tatmış olsan heralde müdürün bahçesine çadır kurardın..:D

h_dogan 29-01-2013 21:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1093624)
Ahhh dostum ah , sen gördüklerine bu kadar iç çekiyorsun , birde sohbetin lezzetini tatmış olsan heralde müdürün bahçesine çadır kurardın..:D

En önemlisi de sohbet değil mi zaten? Yemek bahane. ;)

SAHIRE 03-02-2013 22:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 927586)
...demişsiniz Sn SAHİRE, ama Müdürün Bahçesinin işleri yoğundu size yazamamış. Bu tarafa gelmeyi düşünürseniz haber verirseniz sizi gezdirir fikir sahibi de olursunuz. Uygun bir yer bulduğumuzda size haber veririz.

Merhabalar Halil Bey, epey zaman oldu yazamadım, harıl harıl yer arıyoruz, çok zormuş bu işler, biz eşimle Muğla'da çok araştırdık ama bütçeye göre bir yer kısmet olmadı...Şimdi dedik ki Kuzeye çıkalım madem:)2 saat gidiş, 2 saat dönüş Selçuk taraflarına kadar geldik , bakmaya devam... bugün bir yer gösterdiler Havutçu taraflarında 11 dönüm içinde 50m2 evi var elektrik yok ama yakında (gelebilir vaziyette7-8000 tl tutar diyorlar) su da yok, kuyu vs. yok : arazinin yanından dere geçiyor ağaçları o dereden sulamışlar, bahçe bakımlı gibi şeftali ve zeytin ağırlıkta,biraz da ceviz dikmişler...baya bi ağaç var - yol var araziye ama yol baya bozuk ana yola ise çok yakın...160000 diyorlar ama pazarlık payı da varmış, evin masrafı da var ancak ev ruhsatlıymış bu da bir artı özellik...bilmem buralardaki fiyatlar nasıl- siz ne dersiniz, bir fikriniz olur mu?:confused:

SAHIRE 06-02-2013 13:17

Halil Bey mesaj kutunuz dolu olduğundan mesajınıza cevap yollayamadım:) Ama numaraları aldım. Muhakkak irtibata geçeceğim, çok teşekkürler:)

ykaya194 06-02-2013 19:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SAHIRE (Mesaj 1096424)
bugün bir yer gösterdiler Havutçu taraflarında 11 dönüm içinde 50m2 evi var elektrik yok ama yakında (gelebilir vaziyette7-8000 tl tutar diyorlar) su da yok, kuyu vs. yok : arazinin yanından dere geçiyor ağaçları o dereden sulamışlar, bahçe bakımlı gibi şeftali ve zeytin ağırlıkta,biraz da ceviz dikmişler...baya bi ağaç var - yol var araziye ama yol baya bozuk ana yola ise çok yakın...160000 diyorlar ama pazarlık payı da varmış, evin masrafı da var ancak ev ruhsatlıymış bu da bir artı özellik...bilmem buralardaki fiyatlar nasıl- siz ne dersiniz, bir fikriniz olur mu?:confused:

Sn.Sahire,
Bence, 160.000 tl nin 1/3 ile yola yakın tarla alır, 1/3 ile zevkinize uygun bir bağevi yapar (elek.su vs dahil) geri kalan 1/3 ilede meyve bahçesi kurulur ve diktiğiniz fidanların her yıl çocuk gibi büyümesini görmek daha heyecanlı olur sanırım.
selamlar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025