![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Burnuma hem uzo kokusu hemde toprak tencerede hindi güveci kokusu geldi. ne burun varmış dimi :D Hedefe ulaşmak için iyi burun yeterli olmuyor malesef. Şiddetli yağmurlardan sonra deli gibi akan derenin üzerindeki sırat köprüsünden korkmadan geçmeniz gerekiyor. |
2 Eklenti(ler)
Burnum beni bu manzaraya kadar götürdü . Böyle manzara ve koku karşısında kayıtsız kalmak zordu elbette ama etin pişmesini bekleseydin bari Halil bey.:D
|
2 Eklenti(ler)
Hindinin lezzetiyle ilgili ilk yorum da Halil beyden geliyor. keyiften sanki homurdanıyordu. Kaptanımız beni uyarıyor acele et yoksa aç kalırsın diye . Halil beyin ne kadar tecrübeli bir avcı olduğunu hatırlatıyor .
|
1 Eklenti(ler)
Müdürüm bana rahat ol dedi , halil beyin arkasında sırada kesilmeyi bekleyen tavukları göstererek.
Bilgide , sevgide , malımızda , hatta değer verdiğimiz herşey paylaştıkça çoğalır . Müdürüm eline yüreğine sağlık kesene bereket olsun. |
Alıntı:
Bu arada marulların bugünkü hali de belli olmuş oldu. (Merak ettim şu an canlı yayındamıyız.):D:D:D |
Afiyet olsun. ;)
En güzeli taze taze yemek. Kendi yetiştirdiysen hele doyum olmaz. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
(Başka gördüğümüz şeylerde var aslında ama ''görmezceden'' geliyoruz.) Nasıl sıkı takipte olduğunuzuda bilin gayri.:D:D:D Afiyet olsun. |
Sizin bahçe de takibimizde Sn. Taşevlibahçe. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Halil ağbi, hayır'dır.
Son günlerde seni hangi başlıkta görsek, Vedat Milor gibi, Nedim Atilla gibi.. habire hep birşeyler atıştırıyorsun. Bu gidişle, seni sitemizin Gurmesi ilan etmemiz kaçınılmaz olacak. :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Halil Bey mesaj kutunuz dolu olduğundan mesajınıza cevap yollayamadım:) Ama numaraları aldım. Muhakkak irtibata geçeceğim, çok teşekkürler:)
|
Alıntı:
Bence, 160.000 tl nin 1/3 ile yola yakın tarla alır, 1/3 ile zevkinize uygun bir bağevi yapar (elek.su vs dahil) geri kalan 1/3 ilede meyve bahçesi kurulur ve diktiğiniz fidanların her yıl çocuk gibi büyümesini görmek daha heyecanlı olur sanırım. selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025