![]() |
Alıntı:
Sn.gtatas , gözüm yollarda kaldı bugün inanın , kesin gelirsiniz diye umutlanmıştım.Kısmet değilmiş , Bir dahaki toplantıya nasip olur inşallah.... |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ve Taşevli Bahçeye sohbete... Genc Arkadaşımız Mete ve Sevgili Urla Bahçe_ işlerinden dolayı_ erken ayrılmışlardı ama biz sohbete devam etmiştik... |
Merhaba efendim,
Ara durak yaptığımız bahçenizdeki ikrâmınız nektarin ve muhteşem erikleriniz için, bitkilerinize olan sevginize güleryüzünüz ve samimiyetinizi de ekleyerek fazlası ile bizlere gösterdiğiniz samimiyet ve tatlı sohbetleriniz için, Mangal başındaki meşâkkâtli göreviniz için çok çok TEŞEKKÜRLER efendim. Sağ olun var olun sevdicekleriniz, dostlarınız ile inşallah. Sayın; Urlabahçe, Keyf bahçesi, Mehmet Yüzbaşıoğlu, Zeytinlibahçe, Taşevlibahçe, Halil Önen, Göçmen Mustafa bey abimiz, Mete Tiren ve Taşevlibahçe' nin komşuları Ömer bey ile oğlu Çağatay yeğenimiz Çok memnun oldum birlikteliğimizden, teşekkürler efendim. Cümleten sağlıkla kalın inşallah. İsli isli eve de sokmazlar şimcik sizi, yandınız:))). Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün Müdürün Bahçesini, don gömlek yakaladım...:)
Eklenti 318239 arkadaşımız Şahin Bey'in çiftliğinde damlama döşerken... Eklenti 318240 300 den fazla trilye zeytinine damlama döşeyecek ve bu konuda uzmanlaştı... Eklenti 318241 halkalar _ bence_ biraz küçük zeytin taç izinde olursa daha iyiydi... Eklenti 318242 Şahin bey'in bu yeri bu yıl soğuklardan ve gece_gündüz sıcaklık farkından_ stresten_ pek etkilenmedi ve Eklenti 318248 zeytinleri verimli yılında... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bizim Müdürün bahçesi; köyden bir az potasa _ üzümün kuruması için yıkanadığı su_ getir demişti... Eklenti 328934 asmayı bağ evin tepesine kadar taşımıştı gecen yıl üzüm bol versin diye budamaya yapmıştık; öğrenmişti hani... Eklenti 328935 salkım güvesi dahil hiç bir zararlı yok; altın gibiler... Eklenti 328936 poatasaya daldırıp serdik...Sapsarı altın renginde üzümü olsun diye... Eklenti 328936 kocaman sergisi oldu...kurutmalık üzümler müdür beyden bu kış artık...:) Eklenti 328941 Bunları da potasaya daldır müdürüm iyice eridiğinde...bir kaç gün sonrada olur... Eklenti 328942 ( bu arada kestiği salkımın içinde eşek arısı varmış, potasaya üzümleri daldırdığımda elime soktu, neyse ki Müdür beye sokmadı_ nasılsa_ zaten alerjisi vardı; iki defa bal arısı sokmuş hastaneye zor yetişmişti... benim şerbetli olduğumu biliyor her halde yılda iki üç defa sokardı...);) Bereketli olsun Müdürüm... |
kırmızıbiberli domates salçası...
5 Eklenti(ler)
Bu arada Müdürün Bahçesini salca yaparken de yakalamış oldum...:)
Eklenti 328943 Salçalık domatesler yıkanıyor ve dilimleniyor...usta bu defa kayın validesi...;) Eklenti 328945 domatesler bir kaba konacak ve hemen küçük el değirmeninden _ salca makinası_ geçirilecek... Eklenti 328946 salca makinası manüel yani elle çalıyor ve kabuklarını ayırıyormuş... sonra güneşe seriliyor suyu gidinceye kadar... Eklenti 328947 Bir tarafta salçalık biberler yıkanıp ayıklanıyor... Eklenti 328948 onlar da kıyma makinasından _ bildiğiniz et kıyma makinası_ geçirilecek, güneşe konacak ve daha sonra domates salçasına karıştırlaçakmış... Yani kırmızı biberli domates salçası; sabah kahvaltısında ekmeğin üzerine sür ye...;) Afiyet olsun ... ( ben bi kırmızı biberli domates salcası yapayım da sen gör müdürüm bak... parmaklarını yer misin yemez misin...);) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Yeşil Baş ördek olsam su içmem gölünüzden....
Şu kahverengi hindi....çok düşünüyor.... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
O hep düşünen hindi...:) Yılbaşını atlattı ama yılbaşı dediğin ne kadar ki...:) |
Alıntı:
Tüfeğe falanda gerek yok...hiç ses etmeden... |
5 Eklenti(ler)
Tühhh...
Eklenti 363570 sahibi varmış...:) Eklenti 363571 buyurun... Eklenti 363572 başlarında kovboy yani çoban... Eklenti 363573 dereye buyurun.... Sevgili Müdürün bahçesindeydim... Eklenti 363574 sanki hayvanat bahçesi...:) |
Sahiplimiymiş... ;) Siz...tüfeğim nerede diyince...ne bileyim dolduruşa geldim.
Mesajları sileyim mi? İlk kez geliyorum... ördeğe, hindiye gözümüz oynadı sanıp...hakkımızda kötü düşünmesin. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ama ben en çok bu iki tavuğu sevdim... kahverengiyi... Eklenti 363582 beyazı... Eklenti 363583 hem eti güzel hem yumurtası bolmuş... cinsi neydiii?...;) |
Ben de sevdim.
Cinsi Ligorin mi ki. |
Alıntı:
|
Halil abi "Köpek Var" uyarısı senin tavuklara gelen tilki için mi, buraya uğramasın diye.
|
Zenginin tavuğu, züğürdün çene/salya...
Ya kovboy çifte piştovlu ise... Ben şimdilik kenardan seyredeyim, elimde kürdan ile. Elbet düşen kalan olur belkim nasibimize. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Okumasını bilmeyen tilkiler uğruyormuş sadece...:D Gerçekten[B] Müdürün bahçesinin bir köpeği var geceleri salıyor. Tam bir korumacı [/B]ve vahşi, sadece kendisini iyi anlaşıyor. Beni bile çok sık gördüğü halde hala anlaşamıyoruz... (hayret hiç resmini çekmemişim...) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025