agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2296Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-07-2014, 00:38   #1
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Gaziantep Mutfagi'nin onemli bir bileseni: Haylan. Itiraf etmek gerekirse, ben Haylan'in yaz kabagi (Cucurbita pepo) oldugunu dusunuyordum fakat meger su kabagigillerdenmis. Bildigim kadariyla Antepliler bunun kurusunu cok miktarda kullaniyorlar. Bir de tohumlari cok cabuk gelisip buyudugu icin, tazesinden yemek yapacaklari zaman cekirdeklerini ve icini iyice oyup geri kalanini kullaniyorlar diye biliyorum (bendeki Antep mutfagiyla ilgili bir kitapta boyle belirtilmis).

Eklenen Resimler
 
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025