![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
30 Ekim 2016' dan 15 Mayıs'ta çiçeklenmiş haldeyken bahçeye dikilen ![]() Hint Krizantemleri ![]() İkinci parti ![]() Çiçeklerini ![]() Açıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
13 Kasım 2016' dan Erlicheer Nergis ikinci parti çiçeklendi. ![]() İlk parti çiçeklerini 25 Mart'ta görmüştük. ![]() Çok çiçekli Karaburun Nergisi de ikinci defa çiçekleniyor. Onun ilk çiçekleri 10 Mart'ta açmıştı. ![]() Kendiliğinden çıkan Horozibiği ![]() Son turfanda Yıldız ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
''13 kasım 2016'' tarihi ''Erlicheer'' nergisler için biraz ilginç geldi bana sayın heyyamola..bu kadar erken nasıl açtırdınız onları acaba..yoksa tarihte bi yanlışlık mı var ? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İkinci defa çiçeklenmesi bana da ilginç geldi. Tarihler kesinlikle doğru... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Yani, sulanan bir toprak altında, mart çiçeklenmesinin ardından yapraklar haziran gibi kurumuş muydu, yoksa bütün bir yaz boyunca yapraklar yeşil olarak mı kalmıştı ? Erlicheer'lerin kasım ayında da açabileceğine ilk defa tanık oluyorum..çok ilginç..koşullar sağlanarak zorlamayla açtırılabiliyor demek..veya Kayseri iklim koşulları buna müsait.. Düzenleyen pria : 24-01-2017 saat 22:44 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|