![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
30 Nisan 2016' dan Sağda-solda kendiliğinden çimlenen kekikleri 20 gün önce bardaklara alıp seraya koymuştuk. Balık kasalarında yetiştirmeye karar verdik. 3-5 sefer biçip taze-taze tüketmeyi düşünüyoruz. ![]() 40 cm en, 50 cm boy, 20 cm derinlikteki kasalara 20 adet fide dikilecek. ![]() Yine aynı kasalardaki sarımsak otu, ikinci senesinde biraz mutsuz... Derinlik az gelmiş belli ki... ![]() Taze tüketim için nane kökleri de aynı ortama dikildi. Bir aya kalmaz tüm kasayı doldururlar. ![]() Dikey düzenek tamamlandı. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
4 Mayıs 2016' dan Yeri uygun olmayan sebze adasının biri ve tüm saksılar boşaltıldı. Kompostluklardaki malzemeyle beraber elekten geçirilip harmanlandı. ![]() Biberler tek-tek ufak kırılan saksılara alınıp, 20-30 gün içinde peyderpey asıl yerlerine dikilecek. ![]() Güllerin kenarlarında glayöl deneyeceğiz. ![]() Yağışlardan dolayı asıl yerleri hazırlanamayan kabak, ayçiçeği ve bakliyatlar (paylaşım etkinliğinden gelenler) daha büyük saksılara alındı. ![]() Aşırı gölgede kalan son turfanda ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|