![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
24 Ağustos 2015' den Turşuluk Sarı Biber ![]() Sn. İsmail Kuzucu paylaşmıştı ![]() Yeşil renkte oluşup ![]() Sonradan sararıyor. Hem turşuluk hem de çıtır-çıtır taze tüketilebilecek beğendiğimiz bir çeşit ![]() Mor Meksika biberinin çiçekleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
24 Ağustos 2015' den Elenmiş koyun gübresinin elek üstünde kalan kısmıyla bu varilin dörtte birini doldurup üzerine su ilave ettik. ![]() 10 gün kadar beklettikten sonra şerbetimizi süzüp şişeledik. Sebze fidelerimize sulamanın hemen öncesinde kök başına yarım litre kadar uyguladık. Sonrasında kök başına en az 2 litre su gelecek şekilde sulama yapıldı. Böylece hem şerbeti fidelerin kök bölgesine yönlendirmeyi, hem de konsantre şerbetin yakıcı etkilerini engellemeyi planlamıştık. ![]() Yolunan, biçilen otlar, bitki artıkları kompost adayı olarak biriktiriliyor. ![]() İç bahçemizden ![]() Görüntüler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|