![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın heyyamola; elimdeki bir saksıda dahlia çiçeğim bütün yaprakları kurudu artık, saksıdan çıkarıp yıkamadan üzerindeki topraklar kurusun öyle temizleyip bahara kadar saklamayı düşünüyorum... Doğru mudur? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuru ve sıcak ortamda; soğanlar pörsüyüp, canlılıklarını kaybederler. Fazla nem soğanları çürütebilir Daha detaylı bilgi buradan alınabilir |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yine soğanlı sökümü
Sökülen kana'lar (kanna, canna) ![]() Temizlendi.Dahlia ve glayör'e komşu olacak.(aynı ortamda saklanacak) ![]() Zambak (dona hassas çeşit) ![]() Temizlendi. İlk defa saklanacak. Depolanması biraz hassasiyet istiyor. (- 2 derece tavsiye ediliyor) ![]() Gece sefası !.. Çık aradan, kaynak yapma Sen soğanlı değilsin.![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Kimileri kış uykusuna yatarken, kimileri de toprak ana'nın rahmine !..
Dikime hazır sümbüller ![]() Ekonomik etiketleme ![]() Bazıları böyle ![]() Bazıları da şöyle dikildiler ![]() Lale'lerde yerini aldılar ![]() Emekle, sevgiyle, saygıyla, toprak ana'nın şefkatli kucağına teslim edildiler !.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Nergis dikilsin, yer elması sökülsün
Hasretlik çeken nergis'ler de ![]() Pranga'larından kurtulup ![]() Vuslat'a erdiler ![]() Yandım, piştim, oldum, erdim dediler ![]() Peki dedik. Söktük, iyice yıkayıp temizledik ![]() Çocukluğum da çok severdim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|