![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Güzel bir bağ evi ve bahçesi var sevgi çiftlinin... Geçenlerde uğramıştım; eşi _ ki güzel sanatlar mezunuymuş_ balık pişirip ikram etmişti... yediğim balıkları yüzdürmek için kaç lt. su içtim bilemezsiniz, halbuki iki tek enzim olsaydı garipler mundar gitmeyecekti... ![]() Hoş geldiniz 'sevgiçiftliği'; sevgiler hepinize... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
demiştim yaa ; adı üstünde ''sevgi çiftliği''... ![]() ![]() sevgiye giden yol bu kadar ince ve uzun değil aslında... ![]() ![]() kilitli kapılar... ![]() ve uyarılar... ![]() dostlar için değildir... ve...![]() sevginin açamayacağı hiçbir kilit ve kapı yoktur... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Evet sevgiye giden yol bu kadar ince ve uzun değil aslında , Veee sevginin açamayacağı kilit ve kapı yoktur.......... Bazen kapılar kapalı gibi görünsede , aslında girmeyi bilen için mutlaka kısa yol vardır . Hele ev sahibi canı gönülden buyur ediyorsa , deyme keyfine .... Resimleri sevgi çiftliğinden bekliyordum , küçültmeyi başaramamış demekki daha.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-07-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
Alıntı:
Kıymetli Mehmet ağbicim nihayet seni buralarda görebildim,ben görmede geç kaldım her halde bu günlerde işlerim çok yoğundu.''UBYİ 'e hoş gelin sefalar,sevgiler getirdin.Balık işini kıskandım,ben olsaydım garipleri hayatta mundar göndermez iki-üç tek enzimle gönderirdim.Ablama'da sonsuz selamlar saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-07-2012
|
Alıntı: