agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni4756Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-02-2012, 10:06   #211
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster

Sn. Rafet bey, belki siz hiç karşılaşmadınız ama Epsody size de solucan gübresi gönderdi...

selamı var...

Aleyküm selam efendim , gönderende , iletende sağolsun varolsun..

Sn. Epsody ile hiç karşılaşmadık ama telefonla sürekli görüşüyoruz. Sağolsun edindiği tecrübeleri herhengibir menfaat gözetmeden büyük bir özveriyle aktarmaya çalışıyor.

Saygılarımla...

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2012, 10:27   #212
Ağaç Dostu

miyawy's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2011
Selamlar Rafet Bey,

Bahçenizi baştan sona gezindim, okudum, notlarımı aldım, hayırlı uğurlu bol bereketli ürünler almanızı diler, size, ailenize ve değerli komşularınıza selam ve sevgilerimizi iletmek isteriz...

Emeklerinize sağlık,

Saygılarımızla

miyawy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-02-2012, 13:31   #213
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi miyawy Mesajı Göster
Selamlar Rafet Bey,

Bahçenizi baştan sona gezindim, okudum, notlarımı aldım, hayırlı uğurlu bol bereketli ürünler almanızı diler, size, ailenize ve değerli komşularınıza selam ve sevgilerimizi iletmek isteriz...

Emeklerinize sağlık,

Saygılarımızla

Sn.miyawy , Hoşgeldiniz , sefa getirdiniz.

Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun.Başlamak bitirmenin yarısıdır. Hayallerinizi biran önce gerçekleştirmeniz dileğiyle...

saygılarımla,

Eski 27-02-2012, 10:29   #214
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Bu yıl sebze yetiştirmeyi düşündüğüm alanda hazırlıklara başladım.

Otları biçerek toprak üzerinde bıraktım.Daha sonra hazırda bulunan sıcak kompost malzemesi ve biraz milli toprak ile bu biçilmiş otları çapa makinası ile karıştırmayı düşünüyorum.

Eklenen Resimler

Eski 27-02-2012, 11:42   #215
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rafet Uzunok Mesajı Göster

Otları biçerek toprak üzerinde bıraktım.Daha sonra hazırda bulunan sıcak kompost malzemesi ve biraz milli toprak ile bu biçilmiş otları çapa makinası ile karıştırmayı düşünüyorum.
Bu iyi olur Rafet bey, yağmurlardan sonra yer tavlandığında çapa makinası ile sürer dikime hazırlarsınız; fideleriniz bende biliyorsunuz. İki gün önce çimlenecek olanları Ayhan Kaptanın seraya attım.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-02-2012, 12:07   #216
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
Alıntı:
Rafet bey, güzel bir başlangıç yapmışsınız ellerinize sağlık. Üzerlerine sıvı humik asit, bizim bahçeden de klino alırsanız tam olmuş olur.

Alıntı:
İki gün önce çimlenecek olanları Ayhan Kaptanın seraya attım.
Halil bey, tohum bankası müdürü olarak tohumlar sizden, çimlendirmesi zeytinlibahçe den, yetiştirmesi Rafet beyden

arapsabunu beğendi.
Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-03-2012, 20:15   #217
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Bu iyi olur Rafet bey, yağmurlardan sonra yer tavlandığında çapa makinası ile sürer dikime hazırlarsınız; fideleriniz bende biliyorsunuz. İki gün önce çimlenecek olanları Ayhan Kaptanın seraya attım.

Fideler için şimdiden teşekkür ederim , emeğinize sağlık..

Eski 01-03-2012, 20:18   #218
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster

Rafet bey, güzel bir başlangıç yapmışsınız ellerinize sağlık. Üzerlerine sıvı humik asit, bizim bahçeden de klino alırsanız tam olmuş olur.

Halil bey, tohum bankası müdürü olarak tohumlar sizden, çimlendirmesi zeytinlibahçe den, yetiştirmesi Rafet beyden

Ayhan bey elinizdeki imkanları hiç düşünmeden benimle paylaşıyor oluşunuzdan dolayı size çok teşekkür ederim.

saygılarımla ,

Eski 01-03-2012, 23:14   #219
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-05-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster

sayın
zeytinlibahçe, şayet müdürlük böyle bol ve istenilene verilebiliyorsa ben de istiyorum.Şayet kim veriyor onuda bilmiyorum ama.yine de isterim hani.yoksa bizimde haberimiz olsun diyorum . (şimdiye kadarki hiçbirşeyden haberimiz yokta ondan )yoksa dışlandıkmı?Dün müdürle onu da konuştuk bahçede.kulaklarınızı çınlattık.Hatta bordo bulamacı atacakmışsınızda ben de gelirim diye düşündük ama hava muhalefeti müsaade etmedi.selamlar.

Keyf Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-03-2012, 21:27   #220
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Bugün fidanlara ve yetişmiş tüm zeytin ağaçlarına Bordo bulamacı uyguladım ..

Eklenen Resimler

Eski 04-03-2012, 22:07   #221
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Bordo bulamacı uygulamasından sonra bu yıl sebze yetiştirmeyi düşündüğümüz alana geçen yıl hazırlamış olduğumuz sıcak kompost malzemesini eşiminde yardımıyla toprak üzerine serdim.

kompost malzemesini sermeden önce ,geçen hafta benzinli ot biçme makinası ile biçtiğim otları , sıcak kompost yapmak için topladım ve kompost tahtasına boşalttım.Geçen yıl hazırladığımız kompost malzemesinin üzerini örtmeden beklettiğimiz için biraz kıvamı sulu geldiğinden dolayı toprak üzerinde serip ,bekletmeye karar verdim. zaten toprakta tavında değil gibiydi. Kompost malzemesini havalandırmak istiyordum.

Aklıma kullanıma hazır durumda olan EM ile bu toprağa serilmiş kompostun üzerine EM spreylemek geldi.

Kompost malzemesi üzerindeki , beklemeden dolayı oluşmuş zararlı mikroorganizmaları bu şekilde en aza indireceğimi düşündüm.

3-5 gün bu şekilde bekletip , temin edebilirsem birazda milli toprakla ,çapa makinası ile karıştırmayı düşünüyorum..

Eklenen Resimler

Eski 06-03-2012, 09:32   #222
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Sigarayı bırakalı yaklaşık 3 ay oldu. Nefes açabilmek için sürekli spor yapmaya çalışıyorum.

Bahçemde kesilecek bir yığın odun , kurumuş ağaç vs var. Aslında benzinli veya elektrikli testereye ihtiyaç var ama ben inadına almıyorum.

25 yıldır kirlettiğim ciğerlerimi kısa sürede temizlemeyi umuyorum.

Eklenen Resimler

Eski 06-03-2012, 20:52   #223
Ağaç Dostu

Alıntı:
Bordo bulamacı uygulamasından sonra bu yıl sebze yetiştirmeyi düşündüğümüz alana geçen yıl hazırlamış olduğumuz sıcak kompost malzemesini eşiminde yardımıyla toprak üzerine serdim.

kompost malzemesini sermeden önce ,geçen hafta benzinli ot biçme makinası ile biçtiğim otları , sıcak kompost yapmak için topladım ve kompost tahtasına boşalttım.Geçen yıl hazırladığımız kompost malzemesinin üzerini örtmeden beklettiğimiz için biraz kıvamı sulu geldiğinden dolayı toprak üzerinde serip ,bekletmeye karar verdim. zaten toprakta tavında değil gibiydi. Kompost malzemesini havalandırmak istiyordum.

Aklıma kullanıma hazır durumda olan EM ile bu toprağa serilmiş kompostun üzerine EM spreylemek geldi.

Kompost malzemesi üzerindeki , beklemeden dolayı oluşmuş zararlı mikroorganizmaları bu şekilde en aza indireceğimi düşündüm.

3-5 gün bu şekilde bekletip , temin edebilirsem birazda milli toprakla ,çapa makinası ile karıştırmayı düşünüyorum..
sn rafet uzunok
1-ayağınızda çizme yok
2-hazır yerinde iken odunları da sobalık yapıyorsunuz
3-çaydanlığın içindekini gördüm de tencere de ne kaynıyor ?onu çözemedim. kolaylıklar gelsin.ürünün bol olsun da bize de düşsün.selam.

mrduran beğendi.
Eski 06-03-2012, 23:16   #224
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Sn.kıdemli müdürüm ,

öncelikle iyi akşamlar,

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hasangultepeli Mesajı Göster
1-ayağınızda çizme yok
1- ayağımda çizme yok , çizme hiç giyilmedik depoda duruyor.çizme 42 numara ben ise 43 giyiyorum. 42 numara giyipte depoya il gelen çizmeyi kapar.
Alıntı:

2-hazır yerinde iken odunları da sobalık yapıyorsunuz

2- odunları sobalık yapıyorum , yoksa hanım sobaya sığmıyor diye kızıyor.

Alıntı:
3-çaydanlığın içindekini gördüm de tencere de ne kaynıyor ?onu çözemedim. kolaylıklar gelsin.ürünün bol olsun da bize de düşsün.selam.
3- çaydanlığın içinde malum şey var. Tencereyi hiç sorma

cümlemizin ürünü bol olsun efendim. neşeniz her daim olsun .

sizi biz böyle görmeye alışkınız , aksini düşünmek dahi istemiyoruz.

saygılar bizden...

Eski 07-03-2012, 09:15   #225
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Kompostunuza bayıldım çok süper olmuş

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2012, 11:06   #226
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-10-2011
Sayın Rafet Uzunok,
sigarayı bırakmakla kendinize yeni bir yaşam hediye ettiniz. Hergün kendini onaran metobolizmamız en çok zarar görmüş organı akciğeri temiz hava desteğiyle daha çabuk onarmakta. Sizin üçüncü ayınız benim üçüncü yıla girişim. Nefes alışınız zamanla daha düzenli hale gelecektir. Bunu en iyi siz anlayacaksınız. Hele ki doğanın içinde oksijen oranının yüksek olduğu yerlerde zaman lehinize işler. Tıbbın '7 yılda temizlenir' dediği süreç sizde 2-3 yıllara inebilir. 25 yıl zarar verdiğiniz ciğerleriniz için bu süreç bence çok normal.))Kolay gelsin sağlıklı günler diliyorum.

mozen beğendi.
çisem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2012, 13:39   #227
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çisem Mesajı Göster
sigarayı bırakmakla kendinize yeni bir yaşam hediye ettiniz.
Sn.çisem , merhaba
öncelikle hoşgeldiniz ,sefa getirdiniz efendim.

Aynen dediğiniz gibi kendime yeni bir yaşam hediye ettim. sigarayı bırakmadan önce bir dostumla sohbet ederken ; kendi bahçemden doğal besleniyorum dediğimde , bana senin her tarafın doğal olsa ne yazar sigara içiyorsan her şey bitmiştir , bana doğallıktan senmi bahsediyorsun ? deyince kafamda şimşekler çaktı bir anda.

Alıntı:
Sizin üçüncü ayınız benim üçüncü yıla girişim.
sizi gönülden tebrik ediyorum..

Alıntı:
Hele ki doğanın içinde oksijen oranının yüksek olduğu yerlerde zaman lehinize işler. Tıbbın '7 yılda temizlenir' dediği süreç sizde 2-3 yıllara inebilir. 25 yıl zarar verdiğiniz ciğerleriniz için bu süreç bence çok normal.))Kolay gelsin sağlıklı günler diliyorum.
Bende her fırsatta bahçede hiç durmadan çalışıyor , spor yaparak nefes açmaya çalışıyorum. Kısa sürede ciğerlerimi temizlemeyi umuyorum.

Sizinde emekliliğiniz ve hayallerinizi dolu dolu yaşamak için kuracağınız bahçeniz şimdiden hayırlı olsun. Sağlıklı günlerle her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle , hoşçakalın..

Eski 09-03-2012, 10:04   #228
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı Mesajı Göster
Kompostunuza bayıldım çok süper olmuş

Teşekkür ederim Sn. Safranlı , beğendiğinize sevindim.

Eski 10-03-2012, 01:00   #229
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
... bana senin her tarafın doğal olsa ne yazar sigara içiyorsan her şey bitmiştir , bana doğallıktan senmi bahsediyorsun ? deyince kafamda şimşekler çaktı bir anda...
O sırada bir sigara çaksaydınız, şimşekler çakmazdı.

TaşevliBahçe, taş evine ve sahibine yakışmış. Hayırlı olsun...

mrduran beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2012, 08:37   #230
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
TaşevliBahçe, taş evine ve sahibine yakışmış. Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim , biraz geç kaldık diye düşünüyorum , epeydir değiştireyim diyordum , kısmet bu güneymiş...

Düzenleyen TaşevliBahçe : 10-03-2012 saat 09:23
Eski 10-03-2012, 08:39   #231
Ağaç Dostu

Sayın Rafet Uzunok ve Sayın TaşevliBahçe,

Forum kullanma özürlü olduğuma artık inandığım 226 nolu mesajımı, Sayın Rafet Uzunok'a yönelik yazmış olduğumu Sayın Halil Önen'in üstteki mesajında farkedebildim.
Bu hatadan dolayı özür dilerim.

Sayın Halil Önen;
ne sigaralar çakıldı, ne şimşekler çaktı hepimizde zamanında. Yetmez mi, yetsin artık gözler yere bakmadan artık bol oksijenler çarpsın bize diyorum.)))

Güzel bahçelerinizin, paylaşılan deneyimlerinizin takipçisiyim ve kolay gelsin diyorum hepinize.

Eski 10-03-2012, 08:50   #232
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Sayın Rafet Uzunok ve Sayın TaşevliBahçe,

Forum kullanma özürlü olduğuma artık inandığım 226 nolu mesajımı, Sayın Rafet Uzunok'a yönelik yazmış olduğumu Sayın Halil Önen'in üstteki mesajında farkedebildim.
Bu hatadan dolayı özür dilerim.
Sn.çisem,

Lütfen Efendim rica ediyorum , asıl ben özür dilerim. Siz hata yapmadınız , ben dün Rafet Uzunok olan kullanıcı adımı uzun süredir düşündüğüm TaşevliBahçe olarak değiştirdim.

Biraz kafa karıştırdım galiba , alışıncaya kadar , yeni bir katılımcı muamelesi görücem herhalde,

Kafa karıştırdığım için tekrar özür dilerim.

görüşmek dileğiyle hoşçakalın , her şey gönlünüzce olsun...

Eski 10-03-2012, 09:26   #233
Ağaç Dostu

Bakın bu olaya şimdi çok sevindim.))))

Hata içinde hata da buna denir sanırım.
Bir başka ifade de özrü kabahatinden büyük...
Rafet Uzunok dışında herkes yazmış (kendim dahil) dedim ben de son sayfa için...

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen;

"TaşevliBahçe, taş evine ve sahibine yakışmış. Hayırlı olsun..."

burada herşeyi belirtmiş aslında ama...

O zaman ben de; başta sigarayı bırakmanız, bahçeniz, taş eviniz ve yeni kullanıcı adınız hayırlı olsun deyip toparlayayım...

Eski 10-03-2012, 09:41   #234
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:

O zaman ben de; başta sigarayı bırakmanız, bahçeniz, taş eviniz ve yeni kullanıcı adınız hayırlı olsun deyip toparlayayım...
Teşekkür ederim efendim , aslında aynı yanılgıya düşebileceklere bir nevi kılavuzluk ettiniz. Artık kaldığımız yerden devam edebiliriz..

saygılar ...

Eski 10-03-2012, 13:17   #235
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Geçen hafta kıdemli müdürü bahçesine ziyarete gittiğimizde elinde mevcut olan tohumları gösteriyordu.

ilgimizi çeken bu tohumların özelliğini duyunca epey bir gülüştük.

Biri tükürük karpuzu ; bahçede karpuz yerlerken misafirler karpuzun çekirdeğini tüh, tüh, diye sağa sola ağızlarından tükürerek atmışlar. kıdemli müdürün bahçeye dikmesine gerek kalmadan bu çekirdekler kendiliğinden büyümüş.O da bu karpuzdan tohum çoğaltmış.

Diğeride hırsız ellemez kavunu ;Bu Kavun yetişkin safhaya ulaştığında dahi sürekli yeşil kaldığından , bu kavunu hırsız dahi çalmaya tenezzül etmezmiş.

Ben de yüzsüzlük edip bu tahumlardan biraz aldım.

Eski 10-03-2012, 18:56   #236
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-04-2011
Memleketin birinde birileri bir şey çitliyorlardı .Kara Karpuz çekirdekleri Kavrulmuş.

O kadar keyifle çitliyorlardı ki canım çekti .Sordum nerede satıyorlar diye, bakkalı tarif ettiler.Üşenmedim gittim.Kocaman keten çuval kenarları dışa katlanmış içi kocaman kara karpuz çekirdekleri dolu.
Bir lira bir fişek.Yani bir su bardağı.Çıkar çıkmaz bakkaldan, birtanesini çitlemeye çalıştım. İçini bir türlü çıkartamadım .Alışkın olmak gerek .

Sonra aklıma geldi bu karpuz çekirdeklerini nasıl üretiyorlar diye .Önce iyi ihtimali düşündüm .Karpuz kamyonu fabrikaya yanaşıyor. karpuzlar acımadan parcalanıyor sadace çekirdekleri otomatik makinalarda el değmeden ayırılıp kavruluyor.

Diğer ihtimal...Ortada kocaman bir sini ,kimse ziyan etmesin ha...

Kağıt fişeği attım hemen. ama halen merak ederim .çerezlik kara karpuz çekirdekleri nasıl üretilir diye.

Name:  2011-09-14 13.03.06.jpg
Views: 1651
Size:  52.2 KB

Akhisarlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2012, 22:24   #237
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster
Memleketin birinde birileri bir şey çitliyorlardı .Kara Karpuz çekirdekleri Kavrulmuş......
.... iyi ihtimali düşündüm .Karpuz kamyonu fabrikaya yanaşıyor. karpuzlar acımadan parcalanıyor sadace çekirdekleri otomatik makinalarda el değmeden ayırılıp kavruluyor.

Eklenti 273250
....kimse ziyan etmesin ha...Ve karpuzun yenen kısmı atılıyor, kalan çekirdekleri benim için kavuruyorlar diyordum yerken.

2 şık ta bence böyle olmalı)).

Neler yaşatmışlar size efendim.

Sayın Rafet beyin taş gibi dostlarının yanında elbet ki evide ''daş'' olmalı idi.

Sağlıkla kalın cümleten inşallah.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2012, 22:55   #238
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
Geçen hafta kıdemli müdürü bahçesine ziyarete gittiğimizde elinde mevcut olan tohumları gösteriyordu.

ilgimizi çeken bu tohumların özelliğini duyunca epey bir gülüştük.

Biri tükürük karpuzu ; bahçede karpuz yerlerken misafirler karpuzun çekirdeğini tüh, tüh, diye sağa sola ağızlarından tükürerek atmışlar. kıdemli müdürün bahçeye dikmesine gerek kalmadan bu çekirdekler kendiliğinden büyümüş.O da bu karpuzdan tohum çoğaltmış.

Diğeride hırsız ellemez kavunu ;Bu Kavun yetişkin safhaya ulaştığında dahi sürekli yeşil kaldığından , bu kavunu hırsız dahi çalmaya tenezzül etmezmiş.

Ben de yüzsüzlük edip bu tahumlardan biraz aldım.
sayın taşevlibahçe
ben o tohumları denemek için verdim.öteki sırları sana söylemedim.İşin kolayını bulmuşum söylermiyim.Ama yengeye diğer tohumları ve sırlarını(börülcedir,bamyadır vs..)ayırdım.sera kenarına dikeceğiz bazılarını.Bazılarını da sera içerisine inşallah.Bize kendimizden hayır var gardaş. sağlıkla ve mutlulukla.

mrduran beğendi.
Eski 10-03-2012, 23:00   #239
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
....kimse ziyan etmesin ha...Ve karpuzun yenen kısmı atılıyor, kalan çekirdekleri benim için kavuruyorlar diyordum yerken.

2 şık ta bence böyle olmalı)).

Neler yaşatmışlar size efendim.

Sayın Rafet beyin taş gibi dostlarının yanında elbet ki evide ''daş'' olmalı idi.

Sağlıkla kalın cümleten inşallah.

Saygılarımla lütfen.
sn mr.duran
taşlıevin taş gibi sahibi var.muhabbeti güzel,hem de uzun uzun .çay desen ganiii.yağmur gibi .biz içiyoruz çaydanlık hiç eksilmiyor.bir tek onun sırrını çözemedim.selamlar,saygılar ve de sağlıklar.

mrduran beğendi.
Eski 11-03-2012, 06:38   #240
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster

[/ATTACH]
Sn. Akhisarlı bu ihtimal bence daha kuvvetli geliyor. Lezzetinide üretimdeki emek ve sabırlı işçilikten alıyordur.

Bazı köftelerde çok lezzetlidir , ustası hazırlarken kendinden doğal bir şeyler katar.

mrduran ve Eriklibahçe beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025