![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
Rafet bey katılımınız hayırlı, uğurlu olsun Doğal üretime başlayacak olmanız bizim için çok önemli, kutluyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Ayhan Bey Merhaba, Teşekkür ederim. Böylesine güzel bir forumun varlığını sizden öğrendim. Forumdaki yazılarınızı pür dikkat takip ediyorum.Tek kelimeyle harikasınız. Forumdan önce sizinle tanışmış olmamın ne büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. sizin gibi bu işlerin piri olmuş , Halil bey , hasan bey, müdür bey gibi yazılarını yakınen takip ettiğim dostlarınızla bir an önce tanışmak için sabırsızlanıyorum.saygılar , hoşçakalın.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ali ağa, ubyide katılımları ile önderlik arz ediyor.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() selamı var... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aleyküm selam efendim , gönderende , iletende sağolsun varolsun.. Sn. Epsody ile hiç karşılaşmadık ama telefonla sürekli görüşüyoruz. Sağolsun edindiği tecrübeleri herhengibir menfaat gözetmeden büyük bir özveriyle aktarmaya çalışıyor. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2011
|
Selamlar Rafet Bey, Bahçenizi baştan sona gezindim, okudum, notlarımı aldım, hayırlı uğurlu bol bereketli ürünler almanızı diler, size, ailenize ve değerli komşularınıza selam ve sevgilerimizi iletmek isteriz... Emeklerinize sağlık, Saygılarımızla |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.miyawy , Hoşgeldiniz , sefa getirdiniz. Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun.Başlamak bitirmenin yarısıdır. Hayallerinizi biran önce gerçekleştirmeniz dileğiyle... saygılarımla, |
|
|
|
|
![]() |
|
|