![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
Bahçemizin gururu olan biberleri kış döneminde söküp atmaya gönlüm hiç ama hiç razı olmadı. Bahçeden söküp , saksı içinde camlı balkonda kışı geçirmesini sağladım. Bir yandan yağlı turşusunu tüketirken bir yandan da taze olarak tüketmeye devam edeceğimize gerçekten çok seviniyorum. Damak tadımıza , gözümüze , gönlümüze hitap etmeye devam edecek... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
Alıntı:
Aslında bu ikinci saksı , birincisini geçenlerde Aydın'dan ziyarete gelen kardeşim ve annem çok beğendiği için el koydu. Sadece saksıya değil , birde hazır yapılmış yağlı turşusuna da el koydu. Anlıyacağınız bizim biberler meşhur olmanın yanı sıra paylaşılamıyorlar da. Siz söyleyin haketmiyorlar mı ? ![]() saygılar sevgiler efendim... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn TaşevliBahçe, Hafif budamasını yaparken yapraklarıda azaltırsanız iki yıl sonra sizinde ağaç büberiniz olur. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
Sonbahara doğru dediğiniz gibi biberi ve patlıcanı ilk kez deneme olarak budama yaptık . Sonuç gerçekten harika oldu . Bitki kendini tekrar yeniledi , güçlendi ve daha lezzetli ürünler verdi. Özellikle patlıcanın lezzetinde oldukça güzel sonuçlar elde ettik. |
|
|
|
![]() |
|
|