agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni4756Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-12-2012, 11:30   #1
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Bahçemizin gururu olan biberleri kış döneminde söküp atmaya gönlüm hiç ama hiç razı olmadı.

Bahçeden söküp , saksı içinde camlı balkonda kışı geçirmesini sağladım.

Bir yandan yağlı turşusunu tüketirken bir yandan da taze olarak tüketmeye devam edeceğimize gerçekten çok seviniyorum.

Damak tadımıza , gözümüze , gönlümüze hitap etmeye devam edecek...

Eklenen Resimler
  
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-12-2012, 18:20   #2
Ağaç Dostu
 
Eriklibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-02-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 111
Galeri: 1
Biberlerinizin hala maşallahı var Rafet Bey,afiyetle yiyiniz inşallah

Eriklibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-12-2012, 20:05   #3
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Eriklibahçe Mesajı Göster
Biberlerinizin hala maşallahı var Rafet Bey,afiyetle yiyiniz inşallah
Teşekkür ederim Sn. Eriklibahçe , Hem görsel hemde tad olarak çok keyifle tüketiyoruz.

Aslında bu ikinci saksı , birincisini geçenlerde Aydın'dan ziyarete gelen kardeşim ve annem çok beğendiği için el koydu. Sadece saksıya değil , birde hazır yapılmış yağlı turşusuna da el koydu.

Anlıyacağınız bizim biberler meşhur olmanın yanı sıra paylaşılamıyorlar da.

Siz söyleyin haketmiyorlar mı ?

saygılar sevgiler efendim...

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-12-2012, 22:12   #4
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
Bahçemizin gururu olan biberleri kış döneminde söküp atmaya gönlüm hiç ama hiç razı olmadı.

Bahçeden söküp , saksı içinde camlı balkonda kışı geçirmesini sağladım.

Bir yandan yağlı turşusunu tüketirken bir yandan da taze olarak tüketmeye devam edeceğimize gerçekten çok seviniyorum.

Damak tadımıza , gözümüze , gönlümüze hitap etmeye devam edecek...


Sn TaşevliBahçe,
Hafif budamasını yaparken yapraklarıda azaltırsanız iki yıl sonra sizinde ağaç büberiniz olur.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-12-2012, 10:43   #5
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hk50 Mesajı Göster
Sn TaşevliBahçe,
Hafif budamasını yaparken yapraklarıda azaltırsanız iki yıl sonra sizinde ağaç büberiniz olur.
Sonbahara doğru dediğiniz gibi biberi ve patlıcanı ilk kez deneme olarak budama yaptık . Sonuç gerçekten harika oldu . Bitki kendini tekrar yeniledi , güçlendi ve daha lezzetli ürünler verdi. Özellikle patlıcanın lezzetinde oldukça güzel sonuçlar elde ettik.

Eklenen Resimler
   
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025