![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Ertesi gün.. ![]() Hünnaplar arasından... ![]() Ubyi üyesi Sn. Vijdan. K. hediye olarak iki hünnap göndermişti, şimdi meyveye bile yattı. ![]() Teşekkürler Vijdan hanım, zıraat mühendisi olan değerli oğlunuzun vatani görevde olduğunu duydum, iyi teskereler diliyorum. ![]() Kestiğim ve ördüğüm kargılar altın çileklerin rüzgara tutunmasını sağlayacak. Onları koruyacak.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Önde hünnap ağacı... ![]() arkasında çileğin altın olanı... ![]() Her ikisi de... Kanında şeker olanın canını çekecek gibi görünüyor. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
hünnabı hünnapla gübreleme
Alıntı:
ptt ile gelince bir hafta gibi geç ulaşmıştı. Bazıları yumuşamıştı. ( Kızım Betül hak arama/hesap sorma üzerine epey uğraştı ama bir sonuç alamadı) ![]() Güzellerini ayırıp yedik. ![]() Yumuşayanlardan hünnap enzim yaptım. ![]() Bir tatlı kaşığı laktik asit, Bir fincan hümas, Bir fincan pekmez... ![]() Hümas _ hümik asit_ gerekli ama şart değil... Eklenti 254960 hümassız hali içilecek kadar güzel... ![]() Şimdi iki hünnap ağacını hünnap enzim _sıvı gübre_ ile beslemeyi düşünüyorum. Bu örnekleri çoğaltabilirim. Armudu armut enzim ile. elmayı elma enzim ile, ayvayı ayva enzim ile, çileği çilek enzim ile, v.b i v.b enzim ile beslersem; çok daha sağlıklı, çok daha lezzetli yetiştirebilirim diye düşünüyorum. Bakalım... (İçine bir az iz elemetler koysam sıvı gübreciler kızar mı acep) ![]() Düzenleyen Halil Önen : 13-11-2011 saat 02:01 |
|
|
|
|
![]() |
|
|