agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2767Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-09-2012, 09:06   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mavi eylul Mesajı Göster
...
birde domates ve biber karışık salça güneşte kurululunca güzel oluyor ama bana adı biraz ekşimsi geldi yemekleri ekşi yaptı **** bizim orda çabuk mu bozuluyor ne...
Sevgili mavi_eylül;

suyunu süzmemişsiniz, ondan ekşi olmuştur. Biraz suyu kaldıysa bile ekşilik olabiliyor.

Salçada ekşilik biberden değil domatesten dolayıdır. Salçalık domatesin iyice ergin olması da gerekir...

Sabah kahvaltısında biraz kızarmış ekmeğin üzerine sürüp yemek güzel oluyor; biz genelde böyle tüketiyoruz... yemeklerde sadece domates salcası kullanıyoruz.

Sadece salçalık biberden yapılanı da genelde çemen yaparak tüketiyoruz..

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025