agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni282Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-05-2010, 04:48   #1
Ağaç Dostu
 
indomie's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2009
Şehir: İzmir-Çeşmealtı
Mesajlar: 285
Sayın Halil Önen,

75x75x65 değil, Cuma günü güzel bir yağmur yağdı, Cumartesi günü baktım toprak yumuşamış, henüz domatesi dikmemişken 15 cm daha kazarak 75x75x80 yaptım çukuru. Çukurun boyunu kısa tutunca kazma sallamak zor oluyor. Bir yerden sonra ise kazma ile çalışılmıyor.

Sayın MeyveliTepe bir fikir attı ortaya, bizi yarışma havasına soktu. Ama bu yarışma hiç de adil yürümüyor.

Bizler tek tabanca işi götürmeğe çalışırken siz yarışmayı cümbür cemaat yürütürüyorsunuz. Hanımların elinde bile kürek var. "Sebze Bahçesi Hazırlama" başlığı altındaki resimdekileri saydım 7 kişi. Resmi çeken galiba sizsiniz, etti mi 8. "Geri çekilin kalabalık görünmeyelim" diyerek objektifin menzilinden çıkardığınız kaç kişi var acaba? İyi ki Sayın Kaptan seferde, yoksa gemideki bütün personeli getirirdi herhalde "vira çukur kazmağa" diyerek.

Atlet, maraton koşusunun sonuna doğru hızlanmış ve bitiş çizgisi üzerinden 3 metre uzun atlama yapmış. Bunu duyan Karadenizli dudak bükmüş, "Ohoo o kadar gerildikten sonra ben 8 metre bile atlarım" demiş.

O kadar kalabalık olduktan sonra... 170x70x110 cm çukur ne ki...

Biz tek domates çukuru açıyoruz, siz 3 domates dikiyorsunuz biri olmazsa diğeri olsun diye. Yetmezmiş gibi, nefesi luvvetli İmam bile getirmişsiniz dua ettirmek için. Olmuşken tam olsun, İmama haftada bir yağmur duası ettirin de domateslerinizi yağmur suyuyla sulayın bari.

.......

Herşey bir yana, hakikaten güzel bir çalışma yapmışsınız. Bol ürün almanız dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum.

Ayazkızı ve Vegy beğendi.
indomie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025