![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
sn. kamil35 ürününüz bol kazancınız bereketli olsun; size bir konu hk. danışmak istiyorum, bu sene kışı atlatabilen 2.5 kovan arım vardı 2.5 diyorum çünkü 1 i çok zayıftı şu an oğul, oğul, oğul derken 14 kovan oldular anlayacağınız kovan sayısı çok iş yapacak kovan yok hepsinde 1 avuç arı bu kovanlarda kışı geçirebilmeleri için besleme hemen mi yapmam lazım yoksa ağustos 15 eylül gibi falan mı arıları beslemeye almalıyım? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 11-09-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
|
Dün arılıktaydım. Arılarım 7 Temmuz tarihinden beri Uşak'ın Güneli Köyü'nde uçuyor. Kaşbelen Köyü'nde arılarım çoğalmaya devam etti. Bu yıl oğul yılıydı. Boş kovanım kalmadı. Tabii ki oğul ile bölünen koloniler bal yapamadı. Hedef çam bölgesinde bal almak, önemli olan kolonilerin İzmir'e güçlü şekilde dönmesi... Güneli Köyü'nde hayıtlar açmak üzere... Son 8 gün arıya hiç uğramadım. Ben yokken iyi iş çıkarmışlar. Yavru atışı güzel, az da olsa bal stoğuna başlamışlar. 16/07/2017 tarihi çekilen fotoğrafları paylaşıyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sekiz günlük ara biraz fazla olmuş. Arıya 3-4 gün önce uğrasam isabet olacakmış. Bazı kovanlar dalakları çok büyütmüş. İleride zorluk çekmemek için dalakları kopardım, yerine çıtalı petek verdim. |
|
|
|
![]() |
|
|