![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2018
|
[IMG] [/IMG][IMG] [/IMG] Buda benim çiçeğim aldıgımda parmak kadardı bayağı büyüdü , karanfil gibi çok hoş kokusu oluyor çiçeklerinde isteyen olursa kargoyla köklenen yerlerden kesip yollayabilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
Merhaba arkadaşlar, Bende kendi Senekiom ile katkı yapayım. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2017
|
Alıntı:
Maşallah yanındakileri gölgede bırakmış. ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Bende de vardı önceden ama öldü ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
[ATTACH] ![]() ![]() [/ATTACH]Bunlarda bendeki seneciolar.tam belli olmuyo ama çiçek tomurcukları geliyo ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-01-2019
|
yaklaşık 1,5 yışdır benimle bu minnoş. öyle coşmuştu ki, 4 kişiye çelik verdim. sadece biri yaşatabildi. bir daha büyük saksılardan taşana kadar kimseye çelik vermeyeceğim. gözünün içine baktım büyüsün diye. ben gözüne bkatıkça, 2 yaşındaki oğlum balkona gidip gidip boncuklarını kopardı. şimdi oğlumun erişemeyeceği bir yerde, atlattığı badireleri unutturmaya çalışıyorum. yeni sürgünler verdi 4 tane. çiçek açtığını da burada gördüm, ne kadar güzelmiş |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-10-2007
|
Hoşbulduk İlkin hanım, biraz gezineyim demiştim. Herhalde Ağaçlar net'e daha çok uğramam lazım, bazı üyelerin çok basit problemleri var ve onlarla boğuşuyorlar. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
). Yaz sonu annemden geri aldığımda da böyleydi ama sonra toparlanıp bir de çiçekler açmıştı.![]() Şu buruşukları bir düzelsin, hemen haber veririm merak etmeyin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Geçen sene Nisan-Mayıs gibi minik bir üretim saksısının içindeydi, kapalı balkonumda kışı geçirdi, gelişimi pek hızlı değildi, kış sonu itibari ile ara ara kaktüs besini vermeye başlayınca böyle çıldırdı, bakınız 138 nolu mesajım ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Alıntı:
amma yüzsüzüm kesmeye kıyamıyor insan değilmi? güle güle büyütün.. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Yalnız geçen sezon çiçek açmadı, bu sezon çiçek açmasını çok istiyorum, açtırmanın özel bir metodunu bilen var mı ? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Normalde sonbahar aylarında çiçeklenir. Benimki bu yıl hem sonbaharda açtı, hem de şaşırıp şimdi açıyor. Arada enzim, kimi zaman da kaktüs besini vermemin sonucu olabilir. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
O halde kaktüs besinine devam edip sonbaharı bekleyelim, bakalım ne olacak ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|