![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Bugün itibarı ile bütün kızlarımı içeri aldım. Geceler çok soğuk oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben de Eminönünden bir beyaz bir de sarı aldım eğer renkler de bir karışıklık olmadıysa.Şu anda diğer çiçeklerimle birlikte kapalı balkonda duruyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan ikisinin de kırmızı çıkma olasılığı çok yüksek. Yaprak ve gövde yapısından standart Euphorbia Milii olduğunu düşünüyorum. Birkaç sene önce hepsi farklı renk diye 5 kök satmışlardı bana. Hepsi kırmızı çıktı. Sonra don yediler. Hangi satıcıdan aldınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Selamlar Arkadaşlar ben miliimi dışarı koydum, açık hava seviyormuş diye. Bişey olur mu acaba? Dedim biraz üşüsün de güzel güzel açsın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar gidip gelip bu sayfalara bakıp aaahhh,aaahhhh çekiyorum delirmemek elde değil ![]() http://www.ntk-nursery.com/cart/default.php |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Hemen aldım içeri miliiyi, bu sene benimki açmayacak herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Hayır küçük değil, güneşde gördü ama balkonda değil, belkide açık hava görmediği içindir. Bütün yaz evin içindeydi çünkü. Biraz daha bekleyeyim belki geç açacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
işte arkadaşlar benim açmayan nazlı miliim ![]() ATTACH]175269[/ATTACH] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah kocamanmış Sayın Mavisedir ama bence siz onu camın önüne koyun ışık seviyor bildiğim kadarı ile İnşallah yakında çiçeklerini görürsünüz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Arkadaşlar herkesin millileri şimdi mi açıyo yaa? Ben haziranda almıştım. Üzerinde kurumuş, kırmızı bir çiçek vardı. Ben de mevsimi geçti herhalde dedim. Ama bakıyorum da herkes tomurcuktan, çiçekten bahsediyor.. Bende tomurcuk yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar ben arada bir kaktüs besinindende verdim onunda faydası oldu galiba ama şimdi dinlenme dönemine girdiği için suyunu azalttım besinde vermiyorum Sevgili Günüm siz ne dersiniz arada besin vermeye devam edeyim mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Sevgili yağmur, geçen sene açtı ama çok az ve çiçekleri çok küçüktü. Çiçekleri hep tepesinde açmıştı, yan dallardan vermemişti. sağlıklı bir çiçeklenme değildi bence. Şimdi suyu kestim iyice bir kurusun toprağı belki tomurcukları görürüm o zaman. ![]() Düzenleyen mavisedir : 20-10-2010 saat 06:38 Neden: eklenti |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben hepsini içeri aldım ama kış gelmemiş meğer. Yapraksız kalacaklar neredeyse. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Euphorbia Milii tohumdan üretim çok başarılı gidiyor. Seneye kendi aramızda takas ederiz kızlarımızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Olsa keşke. Ama özelliği tohumların alınır alınmaz dikilmesi. Beklediği zaman çimlenme yeteneğini kaybediyor. Bu nedenle satışı yok galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
bir evin camında görüp tüm cesaretimi toplayıp istediğim millim
![]() aslında bende kırmızısı var ama bu daha dikenli bir türü teyze bana verdiğinde üzerinde çiçeği vardı yani daha tutmadı çiçeğim inşallah köklenir ![]() bunun birde sarısını aldım ama onun rahatına hiç karışmıyorum inşallah o da tutar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|