![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Maşallah kocamanmış Sayın Mavisedir ama bence siz onu camın önüne koyun ışık seviyor bildiğim kadarı ile İnşallah yakında çiçeklerini görürsünüz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
![]() Alıntı:
Sevgili yağmur, geçen sene açtı ama çok az ve çiçekleri çok küçüktü. Çiçekleri hep tepesinde açmıştı, yan dallardan vermemişti. sağlıklı bir çiçeklenme değildi bence. Şimdi suyu kestim iyice bir kurusun toprağı belki tomurcukları görürüm o zaman. ![]() Düzenleyen mavisedir : 20-10-2010 saat 06:38 Neden: eklenti |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Arkadaşlar herkesin millileri şimdi mi açıyo yaa? Ben haziranda almıştım. Üzerinde kurumuş, kırmızı bir çiçek vardı. Ben de mevsimi geçti herhalde dedim. Ama bakıyorum da herkes tomurcuktan, çiçekten bahsediyor.. Bende tomurcuk yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar ben arada bir kaktüs besinindende verdim onunda faydası oldu galiba ama şimdi dinlenme dönemine girdiği için suyunu azalttım besinde vermiyorum Sevgili Günüm siz ne dersiniz arada besin vermeye devam edeyim mi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
Ben hepsini içeri aldım ama kış gelmemiş meğer. Yapraksız kalacaklar neredeyse. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Euphorbia Milii tohumdan üretim çok başarılı gidiyor. Seneye kendi aramızda takas ederiz kızlarımızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Olsa keşke. Ama özelliği tohumların alınır alınmaz dikilmesi. Beklediği zaman çimlenme yeteneğini kaybediyor. Bu nedenle satışı yok galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
bir evin camında görüp tüm cesaretimi toplayıp istediğim millim
![]() aslında bende kırmızısı var ama bu daha dikenli bir türü teyze bana verdiğinde üzerinde çiçeği vardı yani daha tutmadı çiçeğim inşallah köklenir ![]() bunun birde sarısını aldım ama onun rahatına hiç karışmıyorum inşallah o da tutar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sevgili yagmur mililnin sarısının resmi yokmu . milliler suyu fazla sevmiyor güneş ten korkmayın sıcak ve güneş ciceklenmeyi saglıyor kışın yaprak döküyor neredeyse benimki kel kalıyor ilk baharda tekrar büyümeye başlıyor yaz sonuna kadar cicekli arada dinleniyor bu aylarda yaprak dökmesi normal sararıp düşüyor önceleri kuruyor diye korkmuştum şimdi alıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
sevgili sakagun ben içeri aldım biraz soğuk görünce tuhaf oldu yaprakları ![]() sayın iris41 sarı milli sadece yaprak çiçeği yok daha tutmadıda galiba bekliyorum teşekkürler ayhasay daha iyileri sizin olsun sağol bilge5130 bahara bakalım kızım filizlenirse,çelik alabilirsem aklımdasın ![]() inşallah ayşe afyonlu teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Forumda Euphorbia Milii için kapıları çalan bir benim diye üzülüyordum. Sevgili yağ-mur kızınınız çok güzelmiş. Ben geçen sene çelik aldığımda kara kış hüküm sürüyordu. Çeliklerin üzerine şeffaf torba geçirip sera etkisi yapmıştım. Çok faydası olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İzmire dayanabilecek bitkilerden biri de Euphorbia milii . Bunun kokusu var mı , merak ediyorum . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Arkadaşlar, sanırım tomurcuk gördüm miliimde, çok minik şuan. Suyu kesmenin faydası oldu cidden, söylediğiniz gibi camın önüne koydum. Havalar ısındı aslında dışarı çıkarayım mı sizce? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Kokulusunu da yakında çaprazlama ile bulurlar diye düşünüyorum. Bende alacalı yapraklı ve Candy Light denilen alacalı yapraklı ve kırmızı dikenli olanı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili yağ-mur. Fotoğraflar yaklaşık bir ay öncesinin. Ama şu anda da çiçekli. Hatta dibinden gelen yavrularda da çiçek var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2009
|
Geçen yıl (1.foto) gayet güzel açan çiçeğim bu yıl perişan vaziyette(2. foto).Çok az yaprağı kaldı.Bakımını aynı şekilde yapıyorum.Çiçeğimiz tekrar canlanması için önerileri olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim minişim. henüz 1,5 aylık bir çelik ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=153 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|