![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2016
|
Maalesef ufaklığı kurtaramadık, sabah kaybettik. Diğerleri için de beklemekten başka çare yok sanırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Muhtemelen fazla sulanmış. Lithopsları sularken çok dikkatli olmak lazım. Çok uzun aralıklarla damlalar seviyesinde sulamak yeterli. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2017
|
Benim lithops uzamaya başladı ve yanında kabarcıklar çıktı uzama az ışık aldığından mı oluyor ? Yanında çıkanlar nedir yardımcı olursanız sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2017
|
Merhabalar, Üzerlerine titrediğim lithopslarım, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir’ de yaşıyorum. Sulamayı sizce ne zaman kesmeliyim ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2015
|
Alıntı:
İlk baştakinin biraz suya ihtiyacı var. Zaten onlar çatlakları oluştuğunda belirtiyorlar su ihtiyaçları geldiğini. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2017
|
Alıntı:
Attığım fotoğraflardan birkaç gün sonra 2 lithops çiçek açtı ve tamamladı. O dönem yani Ekim ayı ortalarında son olmak üzere sulama yaptım. Odam da üzerlerinde günde yaklaşık 4-5 saat masa lambası yanmak koşuluyla kendi hallerine bıraktım. Sırada yeni bebekleri beklemek var. Artık olmayan çiçekler, ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Herceptin : 02-11-2017 saat 23:52 Neden: Fotoğraf eklenmesi |
|
|
|
|
![]() |
|
|