![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
"Kendin çal, kendin oyna" misali olunca bazı başlıklar, insanın yazası gelmiyor . Kolay bir bitki, ürettim dağıttım bol miktarda. Amacım bende ne çiçek ne meyve vermemesinin sebebini anlamak. Karadeniz bölgesi (kaptanzst) Antalyaya ( Perihan Bayram) gönderdim. Şu ana kadar, açtı,meyve verdi diyen yok. Kendi bitkim 2 metreyi aştı. Belki tohumdan üretilmiştir, 6 ıncı yılında belki açar ![]() Umarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ege Üniversitesi botanik bahçesinde var olduğu ve meyve verdiği rivayet ediliyor. Ben ziyarete gittiğimde Musa bey yoktu, sorularıma yanıt verecek kimse de bulamadım, göremedim ve çiçek açma zamanını soramadım. Bir ihtimal daha var, çiçeklerin bir yaşındaki dallarda açıyor olma ihtimali. Paylaşacağım derken hep budandığım için 2 ci yaşını göremiyor dalları ![]() Artık zavallıyı rahat bıraktım, kar da yedi, yaprak da döktü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
İyi akşamlar. Sizin bu harika bitkiniz Döndü dolaştı, Perihan hanımdan bana geldi. Henüz 50 cm. Batı karadeniz bölgesinde kışları eve alıyorum..Size bir sorum olacak. Üretimini nasıl yaptınız ? Kök sürgünü ile oluyorumu..Bir yedekleme yapıp bahçeye de dikmek istiyorum fakat elimde sadece 1 kök olduğundan cesaret edemedim henüz. teşekkürler. Düzenleyen Akuji : 03-10-2017 saat 18:29 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|