agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Sukulent > Sukulent Bakım, Üretim
(https)

Beğeni Düzeni57Beğeniler
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen YeniGine
  • 17 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 4 Gönderen gulin
  • 3 Gönderen loveforlife
  • 3 Gönderen gulin
  • 3 Gönderen loveforlife
  • 4 Gönderen malina
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-08-2015, 00:01   #1
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili gulin tabi ki, hem de çok güzel olur... Fakat siz sayfa açmışsınız zaten bu soru için yeni bir sayfa açmanıza gerek yoktu, kendi sayfanızdan sorabilirdiniz...

Jakin ve a_fan_of_barca beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2015, 09:29   #2
Ağaçsever

gulin's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili gulin tabi ki, hem de çok güzel olur... Fakat siz sayfa açmışsınız zaten bu soru için yeni bir sayfa açmanıza gerek yoktu, kendi sayfanızdan sorabilirdiniz...
Cevabınız için teşekkürler YeniGine açıkçası genel bir konu olduğunu düşünüp başkaları da yararlansın diye konu açtım. herkes sayfamı ziyaret etmeyebilir... geri dönüşü var mı?

gulin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2015, 09:56   #3
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gulin Mesajı Göster
Cevabınız için teşekkürler YeniGine açıkçası genel bir konu olduğunu düşünüp başkaları da yararlansın diye konu açtım. herkes sayfamı ziyaret etmeyebilir... geri dönüşü var mı?
Bence gayet de iyi yapmışsınız. O kadar çok gereksiz, anlamsız başlık açan var ki! Kesinlikle güzel bir başlık olmuş.

Paylaşılabilecek bilgi çok bence. Mesela ben hepsinin altını deliyorum. Şu günlerde bu sevdaya yeni yeni kapılan ağabeyimin eşi, balkonu kirlenmesin diye sadece altlarına bolca lav taşı koyarak kapları delmemeyi tercih ediyor. Şimdilik gözlemlediğim şu ki, benimkiler delikli kapta çok hızlı gelişim gösteriyor.

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2015, 10:33   #4
Ağaçsever

gulin's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Bence gayet de iyi yapmışsınız. O kadar çok gereksiz, anlamsız başlık açan var ki! Kesinlikle güzel bir başlık olmuş.

Paylaşılabilecek bilgi çok bence. Mesela ben hepsinin altını deliyorum. Şu günlerde bu sevdaya yeni yeni kapılan ağabeyimin eşi, balkonu kirlenmesin diye sadece altlarına bolca lav taşı koyarak kapları delmemeyi tercih ediyor. Şimdilik gözlemlediğim şu ki, benimkiler delikli kapta çok hızlı gelişim gösteriyor.
bende deldirmeyi düşünüyorum. bu sevda uğruna balkonum batabilir hiç önemli değil siz matkapla mı deldirdiniz peki?

gulin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2015, 11:40   #5
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gulin Mesajı Göster
bende deldirmeyi düşünüyorum. bu sevda uğruna balkonum batabilir hiç önemli değil siz matkapla mı deldirdiniz peki?
Matkabım olmadığı için sivri uçlu bir bıçakla deliyorum. Biraz uğraştırıyor ama sonuç başarılı...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2015, 12:18   #6
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Tam tersi doğru yapmış. Herkesi ilgilendiren konular için ayrı başlık açılmalı ya da zaten açılmış başlığın altında devam edilmelidir.

Nedense çoğu üyemiz bahçe sayfalarını her türlü bilginin yazılacağı yerler olarak görmekte ısrar ediyor. Hayvanlarından, pişirdiği yemeklere, bir bitkinin adından, onun hastalığına kadar...

Not:
Bu konuyla ilgilenenler Güveç tabağına bonsai başlığına da göz atabilir.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025