![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2017
|
Yavruları ister koparıp toprağa dikip öyle köklendirin, ister tek tek torf üzerine yatırıp fısfısla nemlendirin. her iki durumda da toprak kurudukça nemlendirin. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2017
|
Tamamdır. Tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Cok net degıl foto 700 kb ustunu yuklemıyor nedense ancak bukadarını yukleyebıldım. saksı dısına uzanmıs resmen ama cok guzelller |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Diğer fotosuda bu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim bakacagım dediğiniz isimlilere |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
Çok tesekkur ederım aynen sedum palmerı miş çiçegimin ismi ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Çok tesekkur ederım aynen sedum palmeri imiş çiçegimin ismi o gruptan bılgı edıneyım bende o halde ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-11-2018
|
Bende bir türlü üretemiyorum yapraktan. Gerçi 1,5 ay önce başladım denemelere ama ya çürüyor **** kuruyor. Mevsimden mi kaynaklı acaba. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Herkese selamlar, Sayın Cleryaa'nın 265 no'lu msjındaki fotoğraflarda görünen aşırı minik ve hatta mikroskobik yavru yaprak oluşumu olan bir anaç yaprak var elimde. Onu ne zaman toprağa dikmeliyim acaba? Anaç yaprakla beraber mi dikeceğiz ve ne kadarı toprağın içinde kalmalı? Yani gerçi zaten bit kadar. Bu arada benimki saksıda toprak yüzeyinde yavrulamadı. Youtube'da izlediğim bir yöntemle içi su dolu bir bardakta ve bardağın ağzı streç filmle kapalı halde elde ettim. Yaprak su ile temas etmiyor. Şimdi böyle anlaşılmayacaktır pek ama belki başka zaman benzer video linki eklerim buraya. Velhasıl toprak yüzeyinde durmuyor yani. Şimdi de dediğim gibi aşırı misminik yavru yaprağı var. Ne zaman ve nasıl toprağa geçirmeliyiz acaba? |
|
|
|
![]() |
|
|