![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Salvinia natans - Salvinia auriculata, aynı cinsin farklı türleri yalnız yaprak dilimleri ve formları farklı tropik kökenli olduğu için muhafazası biraz zor oluyor. Yüzen Eğrelti otu, doğal üremesi spor'ladır.. Akvaryumlar için su yüzeyinde yüzen çok dekoratif bir sucul bitkidir. İlgileniyorsanız ve bulamıyorsanız tedarik edebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2008
|
Alıntı:
Ben, elinizde bulunan, bu Salvinia natans'dan edinmek istiyorum. Fiyatı ve ucreti nasıl oluyor? yeriniz neresi? satmanız halinde nasıl ulaştırabilirsiniz? saygılar |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2008
|
Alıntı:
Çiftleşme bölgesinde su kaynağının oluşturulması.mp4 - YouTube acaba bu bitki bizim burada (Bursa/Karacabey) kışı çıkar mı? Zaman zaman kar yağabiliyor, yağmasa bile gece sıcaklık bazen 0 derece inebiliyor. Bu konuda sizin daha fazla bilginiz vardır, eminim. Eğer bu bitki bizim buranın iklimi için uygun değilse yerine benzer nasıl bir su bitkisi önerebilirsiniz? Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın perihan bayram Tohumdan lotus yetiştirme adında bir başlık var. Gerekli bilgiler bu başlıkta bulunmaktadır. Lotus- Nelumbo başlığını açtım, Nelumbo hakkında merak edilen tüm bilgileri soru cevap tarzında olmadan meraklılarla paylaşacağım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın gumush Salvinia natans - Salvinia auriculata tropikal sucul bitkidir. +15 derece altı zarar görür, 10-8 derece altında ölür. Kullanım amacınız bal arılarının su içmesine yardımcı olmak için mi ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| lotus, nilüfer, su irisi, su marulu, su sünbülü |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|