![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Alıntı:
Japon şemsiyesi de benden |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim.bu arada sümbülümde enteresan uzantılar çıkmaya başladı, çiçek mi emin değilim ama onun için erken diye düşünüyorum. en kısa sürede fotolarını paylaşacağım |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/970993-post182.htm havuzcuğuma japon şemsiyesi ekledim, sümbüllerimde fazla bir gelişme olmasa da fotosunu paylaşmak istedim.... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Su sümbülünü diktiğiniz saksıda zaman içerisinde yer kalmıyacak onun için su mercimeğinede yer kalmıyacak ve yazık olur derim,yinede karar sizin(dediğiniz şekilde süs havuzu içinde olur) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
baktım sıkışıklıktan bunalıyorlar, yeni arajmana başlarım inşallah. veya dağıtırım ben de öldürmem onlarıbir de nilüferim oldu yeni, onun su mercimekleri ile arajman haline getiririm belki. zamanla.... Düzenleyen ilksenozturk : 12-05-2012 saat 09:36 Neden: yz |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Su sümbüllerim daha yapraklarını büyütmeden ilk çiçeklerini açmaya başladı. tabii biraz küçükler. Bu yıl iki havuz yaptım sümbüllerimi. Yıl sonunda daha çok kişiyle paylaşmak için. Geçen yıl isteyen çok oldu büyük bir kısmına gönderdim ama gönderemediklerim de oldu. Bu nedenle her isteyene göndermek için geniş tuttum alanı. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
sayın gultar su sümbüllerinizden bende rica edecem.şimdiden sıraya gireyim dedim.çok merak ettiğim çiçeklerden biriydi.şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2012
|
Kemalpaşada ki bahçeme bir havuz yaptım.Bu türü orada yetiştirmek istiyorum.Kışın bizim buralar biraz sert iklim oluyor.Bu tür için kışın ne yapmalıyım.Sorun yaşarmı? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
yedeklemenizde fayda var, birkaç kökü içeride kışı geçirsin, nolur nolmaz |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
''benimkiler henüz açmadı, havuzcuklarını doldurmakla meşgüller bunlar şahane olmuş ''demişken birkaç gün önce, bugün çiçeklerini de gördük ![]() http://www.agaclar.net/forum/995623-post229.htm Düzenleyen ilksenozturk : 08-07-2012 saat 12:44 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Su sümbüllerinin keyifleri bu sıralar çok iyi, |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
su sümbülü
Size nasıl ulaştırabilirim Kargo ile olmaz |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbülüm |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bir taneden bir tarlaya ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,, |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeniden açmaya başladılar. Sürprizi çok seviyor. Bu gün birşey yok gibi sabah açmış günaydın diyorlar... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Çok güzeller hepinizin elleri dert görmesin arkadaşlar. Ben de yetiştirmek isterdim ama Karsta yaşayacağını sanmıyorum. Malum güneş ışığı kışın neredeyse hiç olmuyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Kışın dondurmazsanız uykuda hareketsiz geçiriyor kışı, ben havuzda kalanlar kesin ölürler diyordum. O kadar çok don yediler ki, onların yerine ben olsaydım dayanamazdım. Su sürekli aktığı için su donmadı, su sümbülleride ölmedi. Kısaca kışın kapalı bir yerde dururlarsa birşey olmaz, |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Listeye ilave olmuştur![]() Ne zaman başlarım bilemem ![]() ![]() Bahçede güzel bir bölüm oluşturur ve devrolan suyu diğer çiçeklerde kullanılır. Artı bir külfeti olmaz yani. Belkide açık alanda dolaşan su daha iyi yarayacak diğer çiçeklere. Hayırlısı ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Adneser Bravo Tamamen suya koyduğunuz vakit aynı çiçeklenme oluyormu Siz toprağı neden terçih ettiniz iyi günler |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Suda yetiştirmeyi denemedim fakat daha önceki mesajlarda ve Kutlu beyin resimlerinde(benım ilk su sümbüllerimde Kutlu beyden almıştım)havuzda çiçekli görüntüleri var. Benim toprağı tercihim daha gür ve daha güzel yetişiyor yalnız kullandığım normal toprak(anadolu değimi ile mırık dediğimiz yani çürümüş toprak ve çürümüş yaprak karışımı) değil. Bu tarifi saksıda su sümbülü yetiştiren herkese tavsiye ederim. Düzenleyen adneser : 18-08-2012 saat 00:19 |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Adneser Teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
|
sayın adneser balkondaki su sümbüllerinizin paylaştığınız fotogralarına bakarken aradığım çiçeğe rasladım tradescantia spathacea nın bir kökünü istesem ücretli de olur paylaşabilirmisiniz cevabınızı bekliyeceğim saygılar |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayat paylaştıkça güzeldir, Aycan hanım neden olmasın yalnız üçret diye bir şey söz konusu olmaz, ister kargo ile fide olarak (üçreti çok derseniz) ptt ile nasıl isterseniz. Düzenleyen adneser : 22-11-2012 saat 08:17 |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Herkesin su sümbülü var ama benim yok ![]() |